Tehnički kutak > Garaža
Aprila Area 51 city replica
robyakarider:
daj malo gasa, skoro 30C je vani :icon_biggrin:
Dax:
Squish ciljaj za repliku od 1.0 do 1.30 max,ovo sa 0.8 ce biti malo prenapeto
Ideala je oko 1.20 da ide i traje
Dario 007 mi je slagao omjer kompresije i sqwish prije par tjedana za malossi sport naturpijani,nakon nekih izracuna je ispalo najbolje nekih 1.20,zlatna sredina
Glava od sporta i replice su iste,tako da je sve isto
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Pupo:
Vidjeti ćemo kako će se ponašati. Moram naći deblju žicu i izmjeriti kako treba. Iako, kako je sada sve gore, neznam koliko će mi se dati raskapati sve :toothy3:
dario007:
Nemojte nagadjati,nego izmjeri zapremninu glave i izracunaj,to ti je 10min posla.
Ne vjerujem bas da je zapremnina glave ista za pia i minu,tako da je najbolja opcija izracunati i postelati to kako treba.
Pupo:
Radio sam danas malo. Nažalost nisam slikao. Što dalje, sve me više zeza koješta a neželim napraviti nešto traljavo, pa zaboravim na slikanje.
Rupa na airboxu je 23,5mm bez lulice. Probat ću staviti od šumećih tubu. Taman će biti to to.
Verglao sam danas malo, neznam dal mi je akumulator slab, al alnaser teško vrti. Svi lageri su novi, semeringe tako da vjerujem da sve pruža veći otpor dok ne legne na mjesto. Moram stavit ispravljač.
Ostalo je još hlađenje složit zajedno s nekom automatikom za paljenje ventilatora i plastike nabacit gore. Nadam se da će sljedeći tjedan biti neko paljenje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju