Tehnički kutak > Garaža

Aprila Area 51 city replica

<< < (64/82) > >>

robyakarider:

--- Citat: Pupo - 10 Ožujak, 2019, 16:30:55 ---Haha, pa to sam ja tebe pitao :D Neznam, vjerojatno ovaj sto najvise baca.

--- Kraj citata ---

si lud, ce dimiti ko lokomotiva
ja idem na srednji, tebi bi vjerovatno bio dovoljan i najslabiji

--- Citat: Corector - 10 Ožujak, 2019, 22:03:26 ---Koja je fora s tim limicem, volumen rupice? Sta ide u njega.

--- Kraj citata ---

razlika je u brijegu sta mice osovinu unutra-van

Corector:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 10 Ožujak, 2019, 22:11:49 ---Skuja moje mladosti  :icon_thumright:
Na area51 sam čak i karao bivšu u Maksimirskoj čarobnoj šumi  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Haha, a zato se Area navrtavala po Maksimiru :laughing7:
A cek, sad si kao omatorio? :laughing6:

@ robi, hvala, nisam je nikad otvarao, sad mi je jasno, za base odlicna stvar, makar sam dugo vozio serijsku uljnu  i to je minimum minimuma glede podmazivanja.

Pupo:
Počeo sam danas raskapat skuter. Bit će posla.

Neki problemi koje imam na skuteru i koje bi htio riješiti:

- curi voda pri full gasu
- nekad trokira pri dodavanju gasa
- ispucani selen
- mašina mi je od pada malo u lijevo pomaknuta

Danas sam odmah našao 2 krivca tako da je bio produktivan dan. Curi mi kod kilera na šelni voda i ispucalo je gumeno koljeno od karba do filtera. Crijeva sam uzeo druga, moram samo T nastavak iskemijati, i imam drugo koljeno od karba do filtera. Sumnjao sam na to jer mi je slinio tu.

Corector:
Auf, godine cine svoje glede gumenih dijelova, pogotovo ako su u doticaju s benzinom...

Pupo:
Bome da, ove godine će bit punoljetna :)

Trebam T komad kako bi mogao spojiti crijeva na posudu tekućine, pošto više nije moguće naručiti T original crijevo za Areu. Dal ima netko ideju u kojoj trgovini bi to mogao uzeti kod nas?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju