Tehnički kutak > Garaža
Aprila Area 51 city replica
Pupo:
Konačno imam skuter kod sebe, napravio sam prve kilometre po Zagrebu :) Nije neka slika, al jbg. Poslikat ću kad budu malo bolji dani, jer trenutno stalno kiša il pada il zahladi zbog nje. Kad vozim i pustim gas i opet dodam, u nekim slučajevima mi se počne tušit. I onda probam 2-3 puta dodat gas i onda primi. Jel to falš zrak il me karb zeza? Ovo je stari setup, nije ništa novo gore još. Moram se malo provozat prije radova.
Uzeo na forumu primar, linearnu, igle i još neke sitnice. Sad samo treba početi raditi :)
robyakarider:
Dobra ti je ta linearna XD
Tomi_ZG:
Daj neku sliku di se makina vidi kak spada,gledam sad ovu čuku i baš mi fali taj skuter
Pupo:
Išao danas na regu, lik me ispreskako ko balavca.
Stavio sam blokadu gore, al naravno, nije graf ravan i još me sprda kao, kakva ti je to blokada, bolje ju skini bla bla. Imam osjećaj da lik hoće 100kn u prometnoj i da dođem bez blokade.
Šta uopće mogu još napravit da mi skuter radi "bolje" a da neidem preko 50?
Tomi_ZG:
Di si to bio?
Lik sere g#vn#,sa prstenom nema šanse da graf ne valja,to jednostavno nije moguće jer je i serijski tak,daj odi u drugu stanicu,da sam barem slobodan otišao bi ja s tobom i isprskao tog panja da bi ti se još ispričavao jer te zajebava
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju