Tehnički kutak > Garaža

Aprila Area 51 city replica

<< < (40/82) > >>

Pupo:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 17 Travanj, 2018, 09:44:23 ---17.5dellorto je smeh stavljati na taj set up sa 70cc termo grupom i takvim auspuhom. Treba to nafilati bengom da radi dobro s toga 19/21 dellorto must have  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Kad nemaš u ponudi 19  :laughing6: 

Ne ne, moram negdje povući crtu, makar mijenjao spuh za slabiji. Treba mi nešto uporabljivo za grad, i ostalim stvarima za ljene ljude tipa ulje, vakum i ostalo :)

dario007:
Skupljas dijelove ko' hrcak,kad pocinje slaganje?

Imas set igli i dizni za karb,tako da ja ne vidim problem.Airbox se otvori na 19-20mm rupu i po tome postela... :icon_thumright:

RunnerSukosan:
Mozda ti je najbolje stavit 7% duzu getribu i bacvicu, to.je meni u planu za runnera. Po meni isplativije tko ne zeli puno sarafit :icon_thumright:

Btw znam da je dax otvorio 19 na 21, sad je pitanje jel se moze nes napravit sa 17.5

Pupo:

--- Citat: dario007 - 17 Travanj, 2018, 18:29:59 ---Skupljas dijelove ko' hrcak,kad pocinje slaganje?

Imas set igli i dizni za karb,tako da ja ne vidim problem.Airbox se otvori na 19-20mm rupu i po tome postela... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

1.5. stiže skuter u ZG, taman dok stignu još neke sitnice. Trebao je ovaj vikend al mi se kombi obatalio tak da nisam na kraju.

--- Citat: RunnerSukosan - 17 Travanj, 2018, 18:30:54 ---Mozda ti je najbolje stavit 7% duzu getribu i bacvicu, to.je meni u planu za runnera. Po meni isplativije tko ne zeli puno sarafit :icon_thumright:

Btw znam da je dax otvorio 19 na 21, sad je pitanje jel se moze nes napravit sa 17.5

--- Kraj citata ---

Duža getriba je tu već, spremna  :icon_biggrin:    Jedino ovo za bačvicu ne kužim na šta misliš :D Ispao sam malo iz tog žargona.

CoK:
Spuh slican serijskom bez katalizatora tipa leo vince touring, malossi wild lion, sito....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju