Tehnički kutak > Garaža

Aprila Area 51 city replica

<< < (38/82) > >>

di.ky.73:

--- Citat: Pupo - 03 Travanj, 2018, 15:44:57 ---Sic mi je u banani, i sad mogu ga tapecirat, al to naravno neće biti to.

Da li uopće postoji šansa da netko od distributera provjeri dal je negdje na skladištu dostupan sic? I uzeo bi još ovu plastiku iznad svjetala ako bi našao.  Kome uopće mogu poslat upit za te originalne dijelove? Da li uopće distributeri imaju volje provjeravat tako nešto, s obzirom da se radi o skuteru koji se ne proizvodi od 2003.

Tnx

--- Kraj citata ---
Nije area u pitanju ali imam gileru ice i nedavno sam narucio 2 plastike nove tako da vjv bi moglo i za areu bit negdje na stanju

SF2 Freak:
Kaj se tice remenice , pa kupi onu motoforce linearnu. POkazala se deckima dobra.

RunnerSukosan:
Jesi nabacio dreva gore?

Pupo:

--- Citat: SF2 Freak - 03 Travanj, 2018, 18:58:36 ---Kaj se tice remenice , pa kupi onu motoforce linearnu. POkazala se deckima dobra.

--- Kraj citata ---

Nema je nigdje na stanju di je ok cijena -> 30€, na attacku je pisalo da dolazi krajem trećeg mjeseca, sad je out of stock. Našao na nekom divljem webshopu za 50€ i kod nas za 350kn, a toliko mi se nedaje.

--- Citat: RunnerSukosan - 03 Travanj, 2018, 19:06:22 ---Jesi nabacio dreva gore?

--- Kraj citata ---

Nisam, upalio ga juče, provozao se par kilometara, skužio da je blokada gore, još od registracije 2016.g. :D Sad sam opet u Zg i tako. Skupljam još sitnice neke pa ću krenuti radit.

Tomi_ZG:

--- Citat: Pupo - 03 Travanj, 2018, 15:44:57 ---Sic mi je u banani, i sad mogu ga tapecirat, al to naravno neće biti to.

Da li uopće postoji šansa da netko od distributera provjeri dal je negdje na skladištu dostupan sic? I uzeo bi još ovu plastiku iznad svjetala ako bi našao.  Kome uopće mogu poslat upit za te originalne dijelove? Da li uopće distributeri imaju volje provjeravat tako nešto, s obzirom da se radi o skuteru koji se ne proizvodi od 2003.

Tnx

--- Kraj citata ---
Na easypartsu je sic "out of production" tak da kifla,ja kad sam davne 2007 pitao za sic dok ga se još dalo nabavit cijena je bila 1200kn,jel bi iskeširao te pare?

Za runnera me novi sic košta 1000kn,al on je baš raspuknut od ispod kaj se na arei neće dogodit,samo popuca tapicirung jer je jako jadan i tanak,ak hoćeš da se to vrhunski napravi obrati se tu

http://www.matus-design.hr

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju