Tehnički kutak > Garaža
Aprila Area 51 city replica
Pupo:
Da, guglam sad malo, je Next. Jel to u rangu ZX-a il slabije, bliže serijskom?
EDIT:
Našao neke grafove:
http://www.pedparts.co.uk/blog/sports-exhaust-testing-50cc-and-70cc-sports-mopeds-part-one
Nije to tak ni loše, još samo karb novi i mogu tunirat :D
aprilija top:
Moras dobro provjerit koji auspuh pase na areu jel pola mina auspuha nejde od donje ruke.stavi narda i nkj jace 2 ili mhr replicu recimo i to je to.jebes zx i to slabo je to.
Pupo:
Pa da se murja izživljava na meni, eo 2 godine sam u Zagrebu a nisam vidio neki skuter koji je malo jače napakovan. Imam dojam da je to prošlo svršeno vrijeme, tu i tamo neki skuter sa ZX-om.
kos7:
nedira nas u Zagrebu kaj murija misli, vec se ljudima vise neda slagat takve stvari, jer je veci rizik da nekaj ode, a i provlacnjenje kroz spicu sa necim kaj se vrti prek 12-13 soma nije bas prakticno
edelinski4:
U ZG-u najmanje kontrole na tim stvarima ima... Ja sam par puta dok nisam upoznao ZG prosao na kameri onoj na stupu malo brze i vise nego brze, bio sam i u prometu pravio prekrsaja pa su vidjeli i nikad nista Bogu Hvala.... Jedino sto su mi jednom napisali kaznu 500kn jer sam preletio preko pruge, a bio je STOP znak i onda su me malo rotirkama pratili :toothy9:.... Platio odmah 250kn i deri dalje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju