Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja Peugeota Speedfight 2 molim vaše mišljenje.

<< < (2/8) > >>

Dino-X race:
Koja razlika? Obicni ima 3 kw a WRC 4 kw, znaci jaci je malo. Bolji amortizeri...ljepsi je ;)
Al ugl jaci je, to znaju i vrabci na grani vec. Ja sam zato i kupovao wrc-a, a vozio sam xy obicnih i znam kako idu oni a kako ide moj a moj je uglavnom serijala.

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

luka.ck:
pa kaj je to puno? ti si prvi vlasnik svojega?

ja sa svojim imam prevozeno 17000km u 9 godina.

luka.ck:

--- Citat: Dino-X race - 22 Travanj, 2014, 22:20:39 ---Koja razlika? Obicni ima 3 kw a WRC 4 kw, znaci jaci je malo. Bolji amortizeri...ljepsi je ;)
Al ugl jaci je, to znaju i vrabci na grani vec. Ja sam zato i kupovao wrc-a, a vozio sam xy obicnih i znam kako idu oni a kako ide moj a moj je uglavnom serijala.

--- Kraj citata ---

Ti znas. Moj je obicni i ima isto 4kW. Razlika je samo u tome kaj wrc ima ljepse (carbon) retrovizore, alu podnice, plinski amortizer i
pun k naljepnica.

shadow:

--- Citat: luka.ck - 22 Travanj, 2014, 22:21:02 ---pa kaj je to puno? ti si prvi vlasnik svojega?

ja sa svojim imam prevozeno 17000km u 9 godina.

--- Kraj citata ---

nisam prvi vlasnik kupio sam ga od susjeda, zelim reci da za 1000e ima 15000km.Koliko bi moj onda trebao vrijediti??

Dino-X race:

--- Citat: luka.ck - 22 Travanj, 2014, 22:24:29 ---
--- Citat: Dino-X race - 22 Travanj, 2014, 22:20:39 ---Koja razlika? Obicni ima 3 kw a WRC 4 kw, znaci jaci je malo. Bolji amortizeri...ljepsi je ;)

--- Kraj citata ---

Ti znas. Moj je obicni i ima isto 4kW. Razlika je samo u tome kaj wrc ima ljepse (carbon) retrovizore, alu podnice, plinski amortizer i
pun k naljepnica.

--- Kraj citata ---
Ne eto nek ti znas ;)
Nema svaki obicni 4 kw a da ne govorim kolko samo snage daju naljepnice i sva ta sport oprema na wrc-u :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju