Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Moto Budnica Bjelovar 01.05.2022

<< < (15/89) > >>

Toni46:

--- Citat: andy - 29 Travanj, 2015, 23:24:00 ---Zna radit havana, sad za četvrtak nisam siguran. Al mogla bi raditi :)

Bit će ekipe u parku, motori će se voziti cijelu noć tak da nećete biti sami. Slušajte suhya, ovaj put pametno zbori ;D

--- Kraj citata ---
Ja se  nemrem strpit  :toothy3: :toothy3: :toothy3:

SF2 Freak:
KAko god hoćete rekao sam svoje u 2 na benzi u Dubravi, ćekamo 15min i krećemo. JA idem u 2-je tako da treba i na to računati. Tamo ima ekipe nismo solo + moram tamo skinuti top :P  :jerk: :jerk: :jerk:

Figuar_13:
Havana radi četvrtkom do 4 il čak 5 ja mislim jer je tad tamo krcato, a i ppk radi 0-24 pa se nije problem podružit s pivama nekim ni u parku ko i inace kod rajfajzena  :icon_thumright:
Brlas jel me kupite usput?    :drunken_smilie:

Tomi_ZG:

--- Citat: SF2 Freak - 29 Travanj, 2015, 23:26:30 ---KAko god hoćete rekao sam svoje u 2 na benzi u Dubravi, ćekamo 15min i krećemo. JA idem u 2-je tako da treba i na to računati. Tamo ima ekipe nismo solo + moram tamo skinuti top :P  :jerk: :jerk: :jerk:

--- Kraj citata ---
Ak uspijem dopuzat do benge pošto mi je pod nosom doći ću vas poškropit s pivom i rakijom za sreću

andy:
Posebno suhog treba posvetiti da ne zakuha :D

--- Citat: toni46 - 29 Travanj, 2015, 23:25:28 ---
--- Citat: andy - 29 Travanj, 2015, 23:24:00 ---Zna radit havana, sad za četvrtak nisam siguran. Al mogla bi raditi :)

Bit će ekipe u parku, motori će se voziti cijelu noć tak da nećete biti sami. Slušajte suhya, ovaj put pametno zbori ;D

--- Kraj citata ---
Ja se  nemrem strpit  :toothy3: :toothy3: :toothy3:

--- Kraj citata ---
Prva budnica? Znam kak ti je :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju