Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Moto Budnica Bjelovar 01.05.2022
ljubo46:
j#boo me cucak ako sam ikoga prepoznao.. :icon_tongue: :toothy3:
a kad vec vi mene jeste sto niste navratili :icon_biggrin:
vidio sam od zrakoplovca skuter a njega nigdje kod conera kad smo bili.. :toothy3:
zrakoplovac:
--- Citat: ljubo46 - 02 Svibanj, 2016, 09:05:47 ---j#boo me cucak ako sam ikoga prepoznao.. :icon_tongue: :toothy3:
a kad vec vi mene jeste sto niste navratili :icon_biggrin:
vidio sam od zrakoplovca skuter a njega nigdje kod conera kad smo bili.. :toothy3:
--- Kraj citata ---
Odnijelo me :zubo:
Eto vidis tomi, jedan runner od milion kak si i sam rekel (privlaci paznju) :frajer:
Tomi_ZG:
Ja te Ljubo nisam vidio,reko je Toni da si tam negdje desno od nas al je gužvetina bila,čudno da Suhog nisi vidio opet je imao paradu samo se slabo čulo ;D
Zrakomlat jel ti se runner požalio na silovanje od strane drugog runnera ispred birtije :toothy12:
zrakoplovac:
--- Citat: Tomi_ZG - 02 Svibanj, 2016, 10:43:24 ---Ja te Ljubo nisam vidio,reko je Toni da si tam negdje desno od nas al je gužvetina bila,čudno da Suhog nisi vidio opet je imao paradu samo se slabo čulo ;D
Zrakomlat jel ti se runner požalio na silovanje od strane drugog runnera ispred birtije :toothy12:
--- Kraj citata ---
Samo sam cekal kak cu dobit nove oklope :P
Al nije bilo srece :(
andy:
--- Citat: Tomi_ZG - 02 Svibanj, 2016, 08:31:50 ---
--- Citat: Toni46 - 02 Svibanj, 2016, 07:29:52 ---I ja sam palio ali ne puno, krenuo je brzo lovit :toothy3:
--- Kraj citata ---
A di nam je bio Andy?
Andyyyyy javi seee ;D
--- Kraj citata ---
Da sam bio ne brini vidio bi me. Tamo gdje bi bilo najviše dima ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju