Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Moto Budnica Bjelovar 01.05.2022

<< < (41/89) > >>

SF2 Freak:
tAMAN DA SJEKIRE PADAJU DOLAZIM

Toni46:
Ma jebes kolika ce bit temperatura, bitno da je suho a po svemu bude  :toothy12: :headbang: :icon_thumright:

Corector:
Kojom rutom se planira ic iz Zga (Sesvete, Sv I Zelina, Vrbovec, Sv.I.Žabno, Rovišće, BJ???), i jel lokacija za ocoporavanje Ina u Dubravi?

Da li je problem ako bi frend isao s Silverstoneom, ali bi vukao prikolicu za sobom u kojoj je Hazetov ladicar?

ditek:

--- Citat: Corector - 24 Travanj, 2016, 18:16:48 ---Kojom rutom se planira ic iz Zga (Sesvete, Sv I Zelina, Vrbovec, Sv.I.Žabno, Rovišće, BJ???), i jel lokacija za ocoporavanje Ina u Dubravi?

Da li je problem ako bi frend isao s Silverstoneom, ali bi vukao prikolicu za sobom u kojoj je Hazetov ladicar?

--- Kraj citata ---
tom se rutom islo prosle godine i nije mi ostala u lijepom sjecanju jer je po selima izmedu zeline i vrbovca bilo magle (jako).. ja sam vise za da idemo kroz dugo selo (tim putem smo se vraćali).. ostatak rute kak si napiso - žabno-rovišće-bj

nalazimo se svi na INI u dubravi  :icon_thumright: prije toga nek se svako u svom kvartu očopori.. moj prijedlog da se pocne skupljat oko 1 na ini, pa oko pola 2 krenut.. tako smo prosle godine i dosli u bj taman oko 4.15-4.30 ako se ne varam.. treba uracunat pol sata duze voznju zbog mogucih kvarova (pežo skutera)

Corector:
Ona cesta do Dugog Sela ce taman dobro doci za razbudjivanje  :laughing7: i bubreznjak je pod must have

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju