Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Moto Budnica Bjelovar 01.05.2022

<< < (33/89) > >>

Sandman:

Danas sam bio na probnoj vožnji prije početka sezone ;)

Sent from my MI 3W using Tapatalk

ljubo46:
MK Bjelovar , PAN pivovara i Vinarija Coner Vas pozivaju na Moto Budnicu 2016.. tko želi doživjeti zvuk preko 1000 motora bez auspuha, probuditi cijeli grad i okolicu, a kasnije uživati u druženju i show-u zna kuda 01.05.2016.  u Bjelovar

Grah i kobasice čekaju.....

ditek:
ZG ekipa dolazi, kao i prosle godine  :headbang: ako se sve poklopi moglo bi nas biti i preko 10 :) ja i sf2 freak dolazimo sigurno  :D
Nadam se samo da ce nas vrijeme posluzit..

Edit: sf2 freak dolazi ako ce bit pilecih prsa i proteinskih shakeova tako da se potrudite i organizirajte par porcija  :toothy12:

ljubo46:

--- Citat: ditek - 19 Travanj, 2016, 20:50:59 ---ZG ekipa dolazi, kao i prosle godine  :headbang: ako se sve poklopi moglo bi nas biti i preko 10 :) ja i sf2 freak dolazimo sigurno  :D
Nadam se samo da ce nas vrijeme posluzit..

Edit: sf2 freak dolazi ako ce bit pilecih prsa i proteinskih shakeova tako da se potrudite i organizirajte par porcija  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Moze, dogovoreno samo za Vas...  :icon_thumright: :toothy12:

Iako mislim da ce biti dobar i grah jer ipak se mora ''PUCAT'' na budnici hehhe  :laughing9: :toothy9:

ditek:
bice grmljavine hahaah  :toothy12: prosle godine nismo ni vidli kaj se događalo poslje kod onog restorana (šljukin gon-ime je lako pamtljivo 
:toothy11:), ove godine se moramo zgurat da dođemo do graha  :)
vidim da se ove godine neide tamo nego malo podalje od bjelovara.. jedva cekam  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju