Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Moto Budnica Bjelovar 01.05.2022
Sandman:
Danas sam bio na probnoj vožnji prije početka sezone ;)
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ljubo46:
MK Bjelovar , PAN pivovara i Vinarija Coner Vas pozivaju na Moto Budnicu 2016.. tko želi doživjeti zvuk preko 1000 motora bez auspuha, probuditi cijeli grad i okolicu, a kasnije uživati u druženju i show-u zna kuda 01.05.2016. u Bjelovar
Grah i kobasice čekaju.....
ditek:
ZG ekipa dolazi, kao i prosle godine :headbang: ako se sve poklopi moglo bi nas biti i preko 10 :) ja i sf2 freak dolazimo sigurno :D
Nadam se samo da ce nas vrijeme posluzit..
Edit: sf2 freak dolazi ako ce bit pilecih prsa i proteinskih shakeova tako da se potrudite i organizirajte par porcija :toothy12:
ljubo46:
--- Citat: ditek - 19 Travanj, 2016, 20:50:59 ---ZG ekipa dolazi, kao i prosle godine :headbang: ako se sve poklopi moglo bi nas biti i preko 10 :) ja i sf2 freak dolazimo sigurno :D
Nadam se samo da ce nas vrijeme posluzit..
Edit: sf2 freak dolazi ako ce bit pilecih prsa i proteinskih shakeova tako da se potrudite i organizirajte par porcija :toothy12:
--- Kraj citata ---
Moze, dogovoreno samo za Vas... :icon_thumright: :toothy12:
Iako mislim da ce biti dobar i grah jer ipak se mora ''PUCAT'' na budnici hehhe :laughing9: :toothy9:
ditek:
bice grmljavine hahaah :toothy12: prosle godine nismo ni vidli kaj se događalo poslje kod onog restorana (šljukin gon-ime je lako pamtljivo
:toothy11:), ove godine se moramo zgurat da dođemo do graha :)
vidim da se ove godine neide tamo nego malo podalje od bjelovara.. jedva cekam :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju