Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Put 50-ak km

<< < (3/3)

sladjan94:
Hoho pa kolege hvala puno na odgovorima i pomoci sad mi je lakse...
A odrzavano je sve po propisu valjda...
Prosle sezone je sve osvjezeno nema sta da ne valja.
Ok onda cim uhvatim koji fin dan pucam u Banjaluku :D
Pozdrav svima  :icon_thumright:  :hello:

robert:
e nemre u banjaluku! jedino ako nam doneseš dobru porciju ćevapa

dellacorona:
ja sam isao otprilike 30 km do tog mjesta (Sarajevo - Visoko ) i nazad s novim runnerom dakle jest da je 2013 i da je tek razradjen bio .. Ja i frend on na hajmo reci skuteru koji je isao kao i ja 85 serijala sve ali koji je imao probleme i opet smo normalno zavrsili putovanje ..

Samo ponesi svjecicu,kljuceve ( šarafcigere,za svijecicu ) da imas ako nedo bog sta bude da imas :) !

Ja presao nisam 55 km / h a jos niko nije ispred nas stajao tako da sam komotno full gas mogao,ali nisam znao cestu tako da sam 55 cuvao i ne treba ti vise :) msm zavisi kako zelis da vozis i u cemu uzivas .. ( ja po gradu volim divljat i kršit sve zivo , dok kad idem na dalju relaciju 55 - 65 ne predjem ) :)

3alfa3:

--- Citat: sladjan94 - 21 Travanj, 2014, 02:42:21 ---Mislio sam u skorije vrijeme provozati se do grada koji je udaljen 50-ak kilometara od moga grada..
--- Kraj citata ---

Obavezno ponesi sendvice, vodu, stani par puta da odmoris, eventualno odspavas 2 sata pa odmoran nastavis putovanje  ;D

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 18 Svibanj, 2014, 22:57:30 ---
--- Citat: sladjan94 - 21 Travanj, 2014, 02:42:21 ---Mislio sam u skorije vrijeme provozati se do grada koji je udaljen 50-ak kilometara od moga grada..
--- Kraj citata ---

Obavezno ponesi sendvice, vodu, stani par puta da odmoris, eventualno odspavas 2 sata pa odmoran nastavis putovanje  ;D

--- Kraj citata ---

Volim ljude koji vole sarkazam ko ja  :icon_biggrin:

Vozio sam base Aeroxa 260 kilometara na skoro ful gasu sa tri pauze od petnajstak minuta, između 90 i 100 po GPS-u, relacija Samobor- Slavonski Brod. Jedino što trpi je remen. Uz dobru smjesu nema se kaj s mašinom desit. Na cvaji je poželjno tu i tam pustit gas na sekundu i ponovo opalit  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju