Tehnički kutak > Tuning skutera
LC bez kilera
malaguti f12:
stavi dole malog crnceka i nek puse :laughing6:
Crazy Kuree:
uvijek se može nać mjesto... dalo bi se stavit i ispod (na sredi skutera) malo preradit tu donju plastiku da puše prema kileru koji bi bio postavljen prema zemlji i eto a kiler bi bio na ramu pričvršćen
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 21 Kolovoz, 2008, 23:49:03 ---Mozda bi bilo dobro da kopira princip rada prijenosnog hladnjaka, drzis preko noci one patrone i kad se ohlade stavis oko cilindra ;D
--- Kraj citata ---
Dobra!!! :notworthy:
Pupo:
Mjesto zadnje felge staviš ventilator i na vario namontiraš hladnjak i opleti :laughing6: al imam još bolju ideju. Na kascigu (nadam se da ju nosiš) namontiraj hladnjak i pokitaj i ofarbaj da lijepo izgleda i onda spojiš s motorom i toj to. Slično ko što oni imaju lampe na kacigama kad dakar voze!! :icon_biggrin:
ratz_hell:
jebiga i vi sad znate srat...covjek zeli napravit nesto inovativno a svi ga potkopavate u tome...ako imate sta pametno rec recite ,ako ne sutite...mogu li se vile na luni malo da se nakose prema naprijed, da npr ono sto ti je hac vario da napravi isto to samo ukoso ali bi ti i volan isao nakoso?neznam jeli to uopce izvedivo...mozda glupost ali eto i od mene ideja ...al da uspijes da malo nakosis mislim da bi dobio mjesta za hladnjak i luna bi postala chooper.. :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju