Tehnički kutak > Tuning skutera
70cc Midrace Setup?
miki_sr_50:
ima kod nas jedan majstor Veki on zna skutere u dušu sto bi se reklo , odvescu njemu da ga pregleda , a i tako sam mislio raditi servis na skuteru , a nije on puno to puta radio , a sastavljao je za sebe a svako sebi p :angry9:ravi najbolje
vekyvu:
e da te pitam a kad je on to stavljo? i ak je stavio prije 300 km zasto vec prodaje ?
miki_sr_50:
ima Tomosa apn ide 80kmh on ga pravio , a ima auto pa mu aprilia ne treba , tako kaze a sta vi mislite kad se razradi koliko cemoci ici kmh
zemo323:
--- Citat: vekyvu - 01 Svibanj, 2014, 15:06:32 ---1500 * 4 = 6000
ak je marka 4 kn racunato...
al cuj nebi mu dao vise od 5500 kn za to ipak je to ubijano posto vidim na video ;)
--- Kraj citata ---
uzmi u obzir da su u BiH skuteri skuplji i to je stvarno fascinantno kakve cijene stavljaju. Još ako ima koji tuning dio, cijena je gore koliko košta taj dio jer je tada skuplji, a skuter je najcjenjeniji kad je serijski.
Ditech 2003 godina bez papira se prodaje za 500-600€ i kad kažeš da ne vrijedi toliko jer nema papire on ti kaže "ali ovo je sa direktnim ubrizgavanjem, ne troši ništa".. Čast iznimkama
3alfa3:
Placem kad vidim da sam svoj nrg prodao za 7-7,500kn (vise se ne sjecam tocno ;D )
Bio je star 5 godina (prvi vlasnik), mhr replika kit, 19 karb, yasuni r, multivar, novi kevlar remen, delta kuplung.... Ustelan do bola, nikad padano, nikad vozeno po mokrom.... Uz njega sam poklonio i originalnu termo grupu koja je vozila tek toliko da se moze rec da je razradjena + brdo potrosnog materijala (centralni federi, kuplung federi itd)
Bolji od novog, jebes mi sve :toothy12:
Sad da kupujem skuter, za polovni bi dao samo toliko koliko bi skupio para iz djepa, a to i nije nesto puno. Vidim da je sve otislo kvragu i da vise ne mozes kupit polovan skuter koji nesto vrijedi
Evo fotki prije prodaje:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju