Ostalo > Svijet računala i mobitela
novi HDD
te-te-ac:
znaci problem je ovaj
ne mogu instalirati ovo s linka https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProdId=2101&DwnldID=23060&ProductFamily=Software+Products&ProductLine=Chipset+Software&ProductProduct=Intel%C2%AE+Rapid+Storage+Technology+%28Intel%C2%AE+RST%29&lang=eng
andy:
To sve sam ti i rekao da napraviš...
Samo trebas skinuti ispravan intel rst
te-te-ac:
probao sam skinuti svakakva sranja al nista od tog rst-a ne mogu instalirati... :BangHead:
3alfa3:
Hm, nemogu ti pomoc jer ne znam, ali mogu rec da ja imam Gigabyte plocu staru 4 godine, i3 procesor i na njoj izmedju ostalog 2TB WD HD koji je uredno prepoznat (win7). Cak ga i u DOSu prstari Norton Ghost tako vidi.
U BIOSu je HD controller u AHCI modu, al mislim da to nije bitno za prepoznavanje velicine harda.
btw, UEFI se u mom biosu nigdje ne spominje
te-te-ac:
sve mislim da je problem u xpu... ::)
These high capacity hard drives will work fine for users running Windows Vista, Windows 7 or a Windows Server 2008 operating system. Windows XP users will however notice that they cannot use all of the space of the hard drive. Why? Because the operating system cannot address disk space beyond the 2 Terabyte limit. That's roughly one third of space that cannot be used.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju