Ostalo > Svijet računala i mobitela
Spajanje particija Windows 8?
ivano_007:
Stavio sam 40GB particiju prilikom instalacije windowsa i na nju instalirao Windows 8. Međutim popunila se.
Jel ima ko iskustva da spojim još 10-ak GB na tu particiju, a da pritom ne formatiram sve? Neki program ili preko disk menađera?
I jel zna netko zašto mi se svi programi instaliraju na C: a ne recimo na D:? Prilikom instalacije programa često niti ne dobijem di želim instalirat :icon_scratch:
andy:
Imas program Paragon Partition Manager, al moraš full verziju nabaviti jer free ima ograničenja..
S njim mozes spajati i uzimati s druge patricije bez formatiranja i icega..
A za ovo drugo, trebalo bi ti nudit kod svake instalacije da odaberes lokaciju instalacije
EDIT:
Evo ti kako promijeniti direktorij instalacije programa
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_programs/how-do-you-change-the-default-installation/73450b25-d794-4f18-9add-75253b893343
JogFromYamaha:
mozes s acronis partition magic programom dodavati i oduzimati mjesta particiji bez da se reinstalira komp
al iz vlastitog iskustva ti velim da mozes dodavati samo mjesto koje je na praznoj particiji
meni se desavalo da sve radi i svi fajlovi su na mjestu ali bi citanje i pisanje diska bilo po 30% sporije
i tek kompletno brisanje preparticioniranje i novo instaliranje bi rjesilo problem brzine
nomad:
spajanje sistemske particije najcesce se pretvori u cirkus.
napravi klon disk (backup) pa novu vecu particiju i vratis backup nazad.
3alfa3:
--- Citat: nomad - 17 Travanj, 2014, 11:32:55 ---napravi klon disk (backup) pa novu vecu particiju i vratis backup nazad.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju