Sportski kutak > Sve vezano za utrke
26.04.-27.04.2014. Novi Marof 2. Utrka PH skuteri i Motoslalom
dominik202:
--- Citat: walkay - 28 Travanj, 2014, 11:17:07 ---
--- Citat: dominik202 - 28 Travanj, 2014, 09:37:42 ---Pa organizator je bio prvi hvatski moto klub u kojem sam clan..
Znaci mogu zvati njih i pitat sta je s peharom ?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Dominik ti si bio 6. u klasi (zadnji) kakav pehar ces traziti od HMS-a?
Rezultate cu staviti popodne!
--- Kraj citata ---
Trazim svoj pehar iz moto slaloma
A u vezi utrke to mi je bila prva utrka u zivotu i bilo je super.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ceki21:
Kakva je no limit klasa, a kakva open ?
f-racing:
Za sve informacije i prigovore o klasama treba se obratiti Hrvatskom Motociklističkom savezu i
g. Danijelu Hatežiću, predsjedniku discipline skuteri.
Rezultati iz klase no limit su ispravljeni zbog pogreške sa "duplim" startnim brojevima. Dvojica vozača su imala uveden startni broj 11 u istoj klasi pa kompjuter nije izbacio M. Kupanovca kao trećeplasiranog.
Josip-98:
bravo walkay svaka cast pehar je u rukama :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
da zivin negdi blizu zagreba prijavia bi se i ja na trke i slozia motor al sta ces u dalmaciji su odavno umrle trke :sad1: :sad1:
zrakoplovac:
--- Citat: anabellas - 28 Travanj, 2014, 12:57:11 ---
--- Citat: infinity3768 - 28 Travanj, 2014, 12:47:46 ---
--- Citat: anabellas - 28 Travanj, 2014, 07:13:28 ---
--- Citat: infinity3768 - 28 Travanj, 2014, 04:38:53 ---Jeb#le vas sve te piaggio masine i nove i stare...lako imat 17,5 frgu odma, prijenos dug i samo nabacene spuhove... a ti suhy naj j#bat po yamahi.. javljas se a s tvojom svjeckom smo mogli popravit farbu na zebri u dubravi kak je bela... Jogy sljedeci meet nosim cvikcange pa bum se poigrao s kocionim lajtunzima malo na fiesti...
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Zakljucak je da su velke frge i duge getribe za pi*ke?, bolje dat duplo vise para na tuning neceg kaj u startu nema tolke predispozicije ;)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Vidi annabelasa... kaj si se uvrijedio? Daj nemoj tako sve uzimat k srcu... a ovo za predispozicije... koje su to predispozicije kad ti skuter trosi 4,5l + ? Pa to je za auto velika predospozicija al za prdekalo bas i ne... ugl dosta spamma i nemoj se dat uvrijedit...;)
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
ma zas bi se uvrijedio, kazem to jer sam imo sym jet sport do sad pa sam zato i uzo pia , mala frga, zracnjak, cak nema hladenje prijenosa, trosio je oko 3.5l al sta je je s istim setupom pet put bolje pia ide , litra vise al i snage vise ;D
--- Kraj citata ---
Oko ceg se vi prepirete, sve ima svoje prednosti i nedostatke, a ko kaj voli nek izvoli
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju