Sportski kutak > Sve vezano za utrke
26.04.-27.04.2014. Novi Marof 2. Utrka PH skuteri i Motoslalom
nrgmc2-tuning:
--- Citat: SF2 Freak - 20 Travanj, 2014, 23:44:00 ---I kaj da sada ljudi kažu. Utrkivanje od 400-500kn + dolazak/odlazak 100-150kn + cuga/klopa 100-150kn + benga 100-150kn. 1000kn za jednu utrku :sad3: a zna se kako je kod nas. KO voli nek izvoli ali ja rađe odem na Sljeme sa ekipom i imam downhill race. Sretno vam bilo. Ako će ićeg biti doći ću gledati.
--- Kraj citata ---
čuj ti ovog pacijenta downhill race, kad se fino zaljepiš u provaliju niz to Sljeme, morat će te danima tražiti i skupljati dio po dio...
Motosport je oduvijek bio skup, sada je još kolko tolko jeftin kolko je znao koštati...vi bi da potrošite niš novaca a da se utrkivate...to ne postoji nigdje u svijetu jedino u rvackoj. svatko ima svoje, netko bi potrošio 1000kn na alkohol koji popiš i popišaš, izrigaš a netko bi otišao na utrku.
U ovoj državi svi bi se .ebali a da im ne uđe XD
Tomi_ZG:
Sve je to forumska sirotinja.
Kaj je trkač Ivek,nitko od vas da se pohvali s vremenom i rezultatom.
gumy:
Svi su trkači kad je utrka 30 km od rodnog grada, kad treba negde dalje otici skupi se 8 skutera u 3 klase. Cestitam svim pobjednicima I dalje zelim puno uspjeha
dominik202:
Pozz jel mogu naknadno otici po pehar i ako mogu dali trebam u PHMK ili gdje ?.. nisam bio na dodjeli jer nitko nije znao vrijeme. Sve koje bi pitao nitko nezna .
Hvala
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
JogFromYamaha:
to ti je pitanje koje jedino moze odgovoriti organizator odnosno suci natjecanja
al mislim da nebi trebao biti razlog zasto nebi mogao naknadno pokupit nagraduili da ti ju oni posalju postom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju