Sportski kutak > Sve vezano za utrke

26.04.-27.04.2014. Novi Marof 2. Utrka PH skuteri i Motoslalom

<< < (13/25) > >>

JogFromYamaha:
vozac sive pezole je danas skoro poginul u zavoju jer ga je rox skoro zaskocil  :laughing7:

vidi ti njega

zrakoplovac:

--- Citat: ditek - 27 Travanj, 2014, 14:25:52 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 27 Travanj, 2014, 13:47:12 ---Perete me na startu kad vas pol ima 50 kila s krevetom

--- Kraj citata ---
Da da žgoljavci se sad ponose, bitno da kad mjenjamo skutere extra dere yasunija :)

Sve u svem, super je bilo, i kaj je najvaznije suhom nije cvikala pežola  :headbang:

--- Kraj citata ---
to je bolja aerodinamika starog runnera u pitanju, i 3 put manje kilometara na mašini, plus sve to potrošen remen  :toothy9:

anabellas:

--- Citat: zrakoplovac - 27 Travanj, 2014, 21:16:44 ---
--- Citat: ditek - 27 Travanj, 2014, 14:25:52 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 27 Travanj, 2014, 13:47:12 ---Perete me na startu kad vas pol ima 50 kila s krevetom

--- Kraj citata ---
Da da žgoljavci se sad ponose, bitno da kad mjenjamo skutere extra dere yasunija :)

Sve u svem, super je bilo, i kaj je najvaznije suhom nije cvikala pežola  :headbang:

--- Kraj citata ---
to je bolja aerodinamika starog runnera u pitanju, i 3 put manje kilometara na mašini, plus sve to potrošen remen  :dontknow:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:toothy12:

zrakoplovac:
jbg svi se vadimo na nekaj, a kad je bil poziv na ravnicu jedini se ditek odazval  :icon_thumright:
al za 2-3 na sat drameee!  :toothy12:

SF2 Freak:
Vidio sam ja tebe na povratku na ravnici  :toothy9: :toothy9: PEžo te držo za muda samo tak.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju