Sportski kutak > Sve vezano za utrke
26.04.-27.04.2014. Novi Marof 2. Utrka PH skuteri i Motoslalom
Ivan031:
jel ide netko autom a da prolazi kroz varazdinske toplice ili blizu negdje da me pokupi dat cu za gorivo nije problem 14km ima
robiii:
--- Citat: f-racing - 20 Travanj, 2014, 22:47:37 ---Nažalost najveći problem utrkivanja je uvijek bio onaj financijski, pogotovo u zadnje vrijeme kad je u svim sektorima "ler gas ili off". Ali da prije svega čestitam svima koji u takvo (ne)vrijeme prate, voze, sudjeluju, podržavaj, promoviraju i organiziraju moto-sportske aktivnosti. Kao svaka stvar tako i startnine moraju nešto koštati. Pogotovo utrke na stazama koje, za razliku od gradskih i poligonskih, treba izgraditi i održavati samo za tu namjenu. Kada svemu dodamo trošak mjerne službe, hitne, pehara,... dolazimo do iznosa 30-50 tisuća kuna po vikendu!
Tako da startnina u iznosu 400 kuna za dva dana na stazi nije nerealna s obzirom da slobodna 2 dana isto toliko koštaju.
Startnina za PH skuteri (2 dana na stazi).....400 kn
Moto slalom (1 dan na poligonu)....100 kn
Treninzi i race for fun (1 dan na stazi)....200 kn
svaka cast da ima uopce nekaj tak, ali kaj je ZAGREBU 30-50 tisuca kuna,da su MAMICA pitali to bi im dal.kaj se tice gradskih utrka puno je teze napravit gradsku trku nego na nekoj stazi,i puno vise kosta.A ovo kaj si napisal 400 kuna za dva dana to isto si dobil u OSIJEKU za 200kn dva treninga i dvije utrke, ovo je sve rastegnuto na dva dana jer nebi stigli u jednom danu sve napravit.OVAK NEMA VOZACA a sad ce ih bit jos manje jer za klasu skuter je ta startnina malo previse jasno mi je da brzinci imaju toliko.
--- Kraj citata ---
ivek_sr:
Ja sam tam i subotu i nedelju
walkay:
Vidimo se onda! :icon_thumright:
Tomi_ZG:
Staza je kad se ide iz smjera Zeline,prvi kružni tok u Marofu desno,pa onda nakon cca pol kilometra-kilometar lijevo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju