Tehnički kutak > Garaža
cpi (cipiripi) sport city
Ivas:
dakle radi se o mome cpi-u.ništa posebno rađeno na njemu.
setup je sljedeći:
-leo vince tt
-remen motoforce 788 sa 1mm debljinom šajbi podloženom remenicom na variomatu
-kuglice 3.75 g. malossi centralni žuti feder
-federi kvačila crveni.neznam koje marke,našao ih u radioni...
-karb. original mikuni16 glavna dizna 60.na airboxu onu cijev proširio na 16mm i skratio što ulazi unutra
-klip naraku 40mm.original cilindar na kojemu sam proširio samo izlaz ispuha prema flanđi auspuha i treći prilivni boost kanal proširio da se poklapa sa blokom.brtva ispod cilindra 1mm.
trenutna brzina 55km/h ne ide više da ga pustin niz himalaju ali takoreći s mjesta hvata tu brzinu
čekam cdi koji nije ograničen kao ovaj moj.dobio cdi koji nije odgovara jer je na mojem skuteru naizmjenična struja a taj je bio za istosmjernu.htio sam preko greatza napraviti istosmjernu ali strpiti ću se dok ne dođe odgovarajući...pa ću još malo podeseti karb traži veću diznu i ako bude potrebe teže kuglice staviti.imam od 4,3 g. kad dođe cdi.
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
ljubo46:
remen ti naopako stoji.. :toothy3: :toothy12:
Ivas:
dok sam šajbira variomat tako je staja
veruda:
zanima me ako ti je izmjenična struja na skutu, onda ti je i akumulator izmjenični? 220v pretpostavljam :dontknow:
luna500rr:
--- Citat: veruda - 12 Travanj, 2014, 20:08:48 ---zanima me ako ti je izmjenična struja na skutu, onda ti je i akumulator izmjenični? 220v pretpostavljam :dontknow:
--- Kraj citata ---
na vecini skutera je pola instalacije AC pola DC...na njegovom kratko, dugo, pozicija i osvjetljenje sata su na izmjenicnu s namotaja, a zmigavci, stop, sat, pokazivac goriva, lampa od ulja i sirena su na istosmjernu...
on sto je on vjerojatno mislio je DC i AC cdi...
po meni nisi trebao dirati cilindar samo glavu spustit tj izbacit brtvu glave i taman bi bilo...po pitanju prjenosa kad opet budes uzimao remen uzmi 804x17.5...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju