Tehnički kutak > Garaža

malaguti f 15 pocetak projekta

<< < (2/13) > >>

Reponja:
Sredi si taj rukohvat za suvozača, da nebi guzicu poparao ako te netko pogodi od iza dok staneš sisatoj pješakinji...

Biti će tu jako puno posla da se to dovede u red... Deklo uzmi čitavo, i daj nekom drugom da ti ga izbuši, ovo izgleda kao
da si igrao pikado sa 7 i pol metara. Nebi bilo loše riješiti i kurblu, da ne stružeš po cesti...

boobek19:
Samo polako sve je u izradi jos jos sam na pocetku .... napred mi dolazi maska od speedfighta 2 narucena je vec deklo dolati tnt ono rezbareno sa tnt kurblom ... undertiali ce biti home made ide gore zx i tnt volan sa tnt lulicom bit ce ti prejebeno samo trebam kupit jos par sitnica ... sadalnjim radovima se krece kroz par dana ... a to da he groble govori o svojem skut ako ga opce i imas ..ja radim iz svog gustatak da su ti komentari suvisni :icon_thumright:

foxer:
jebena makina  :notworthy:  stavi jacu masinu gore bice jos jebeniji

boobek19:
Od sutra se krece ozbiljno sa radom skut ide u sprickit stavljaju se mrezice aluminiske. i mozda se cak pofarba boja bude srna sa kombinacijom ljubicaste znaci deklo ljubicasto vodena ljubicasta protuoklop ljubicasti i felge. bit ce slika  ;D

JogFromYamaha:
taj rukohvat ce nekog kostat zivota

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju