Tehnički kutak > Garaža

malaguti f 15 pocetak projekta

<< < (4/13) > >>

boobek19:
Simetricna je sve na mjeru ... ici ce sano ona perca ili cu stavit aluminisku mrezicu ... ma vidjeces kak bude to ....     

hrci:
citam komentare i urlam hahaha najbolji je ovaj sa kronologijom dogadaja hahahaha bit ce to moderan skut :glasses9:

boobek19:
Ovako dosla.je di promnena ove.plastike se vise ne stavljaju na skuter danas sam bil kod jednog decka u vz uzet cu od njega frisko ofarbane u zutu boju boja je od kawasakija. 750 radena po narudbi. sa plastiama daje farove i u njima xenoni. tak da ce bit radova uskoro ovo nisam mogel gledat kakve su plastike bile kak sam ih sjebal  :notworthy:

shadow:

--- Citat: boobek19 - 02 Svibanj, 2014, 21:47:20 ---Ovako dosla.je di promnena ove.plastike se vise ne stavljaju na skuter danas sam bil kod jednog decka u vz uzet cu od njega frisko ofarbane u zutu boju boja je od kawasakija. 750 radena po narudbi. sa plastiama daje farove i u njima xenoni. tak da ce bit radova uskoro ovo nisam mogel gledat kakve su plastike bile kak sam ih sjebal  :notworthy:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: :headbang:

manga46:

--- Citat: boobek19 - 02 Svibanj, 2014, 21:47:20 ---Ovako dosla.je di promnena ove.plastike se vise ne stavljaju na skuter danas sam bil kod jednog decka u vz uzet cu od njega frisko ofarbane u zutu boju boja je od kawasakija. 750 radena po narudbi. sa plastiama daje farove i u njima xenoni. tak da ce bit radova uskoro ovo nisam mogel gledat kakve su plastike bile kak sam ih sjebal  :notworthy:

--- Kraj citata ---
:headbang: Ovo mi je već draže šta sam pročitao, iman isto f15, kad sam prvi put otvorio tvoju temu  i vidio  plastike, skoro nisam počeo plakat hahahahah, (malo se zezam), ako ti bude trebao neki savjet slobodno se javi na pm  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju