Tehnički kutak > Tuning skutera
Blokada broja obrtaja SF2
Marko^^:
Ustelaj karburator,uslteaj prijenos,vidi da nemas dje fals zraka,pazi na semeringe i vidi kod cilindra,sve pregledaj pa javi
JohnnyBoy:
Lezajeve i semeringe sam mijenjao bas iz toga razloga sto motor nije vukao gorivo pa smo mislili da je do vakuma jer vakum igra ulogu kod ovih 2T motora, na kraju se uspostavilo da je ovaj tip na karburatoru otvorio onaj ventil (vijak) do kraja pa kad smo ga stegli motor je poceo vuci gorivo normalno, tako sam i saznao da ide do 50km/h.
Kako god auspuh cu uslikati sutra iako je u potpunosti identican ovome na slici samo kazem cijeli i sa prigusivacem je prefarban u bronzu:
http://www.njuskalo.hr/image-w920x690/skuteri-do-50/sym-jet-x-sport-sr-50-49-cm3-slika-34698833.jpg
Aprilia97:
Ako je to vijak od zraka,taaaj vijak bi trebalo otvorit za 2 kruga,a ne zatvorit do kraja
SF2 Freak:
HAhahahaha MHR replica kit a nisi još skinuo ni blokade :toothy9: :toothy9: . NEzz koji spuh imaš nezz koju frgu imaš nezz kakav ti je prijenos ali bitno da je kit :notworthy:
JohnnyBoy:
Ako obratis pozornost na sve sto sam dosad napisao onda ces znati da je blokada sigurno skinuta barem tako tvrdi prijasnji vlasnik i ja mu vjerujem a taj vijak je na karburatoru i vjerojatno je od zraka i sada je odvidan za samo jedan krug.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju