Tehnički kutak > Tuning skutera
Blokada broja obrtaja SF2
JohnnyBoy:
Ovako stavio sam MHR Replicu 70ccm kit, auspuh nije tvornicki a koji je neznam uglavnom po izgledu nije tvornicki, karburator je dellorto veci od tvornickog i radilica je orginal koliko vidim.
Mene zanima jedna stvar na koji nacin mogu maknuti blokadu na 50km/h stim da vec imam CDI bez blokade, odnosno postoji li jos nesto osim tog CDIa da znam sto bi moglo pojacati skuter i broj obrtaja. Jer stim CDIom bez blokade skuter ide 50km/h i neznam zasto, mozda nesto nevidim, moze li se na karburatoru nesto podesiti, moze li se na auspuhu nesto podesiti da blokira vecu brzinu jer neznam sto je prijasnji vlasnik sve radio na njemu, hvala?
Marko^^:
MOguca blokada na auspuhu?
Moguca blokada na variomatu?
Mozda je bez blokada,a prijenos neustelovan?
Aprilia97:
Prvo nadi koji auspuh imas
Drugo imas blokadu na variomatu..
Evo ti slika kako izgleda kod Peugeota
Nalazi se u deklu,s lijeve strane,skines ta 3 srafa,maknes tu limicu i to ti je to :icon_thumright:
JohnnyBoy:
Ja najprije mislim da je do prijenosa, zasto? Zato sto ovaj od koga sam kupio kaze da je njemu isao 90km/h e sad ovu blokadu variomata sigurno nema jer da ima vidio bih to i danas jer cijeli motor bio rastavljen na dijelove (zamjena lezajeva i semeringa).
Samo me zanima kako podesiti taj prijenos stim da nemam pojma sto je on sve dirao na njemu ali nakon sto smo ga ponovno ozivili on nece preko 50km/h i gusi se kad potegnem gas do kraja (s oba CDIa isto) ali dobro to cemo sutra postelati samo me zanima moze li dovod goriva blokirati brzinu preko 50 odnosno karburator?
EDIT: Nemogu naci koji auspuh imam kad ga je lik cijelog prefarbao u broncu -.-
shadow:
slikaj auspuh pa cemo znati? ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju