Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako ubrzati skuter na usponima?
Grale:
--- Citat: anabellas - 08 Travanj, 2014, 22:04:53 ---
iso je i frendu stalker 120 , (po gps 80) malossi sport ali ostalo sve serijala :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ma kaj ti je, bar 110 je išel po gpsu :icon_biggrin:
Neki dan isprobal curinog diesisa na ravnici (polini sport+sc08), kazaljka je skoro iskočila van, 83 po gps-u :toothy9: :toothy9:
anabellas:
Slabo.. al ubrzava dobro vjerojatno. Nabavi joj rezu :)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
stipe:
--- Citat: Karlosss - 08 Travanj, 2014, 20:37:25 ---Ukratko, kako postići da skuter bude manje osjetljiv na uspone? Imam piaggio diesis, sve serijski samo je izvađena blokada iz auspuha (kaže prvi vlasnik). Po ravnom ide 50-55, a na većem usponu padne na 30-ak kmh. Ne treba mi veća krajnja brzina nego bolje ubrzanje i kao što sam već rekao, manja osjetljivost na uspone. Hvala svima...
--- Kraj citata ---
samo skini blokadu sa variomata i vec ce biti puno drukciji...
marko0091:
da se serijski federi na kvačilu rastegnu za 5000km?? haha nebudi smiješan
samo skini blokadu sa variomata promijeni remen i pričekaj neko vrijeme da sjedne na svoje mjesto... kvačilo nemoj dirat i stavi malo veću diznu (par brojeva, pogledaj sagorijevanje nasvijećici) i to je to :headbang:
ivanm:
ne samo da se rastegnu nego su tvornički premekani.
gotovo da ih rukom možeš skinuti i staviti na kvačilo, bez ikakvog alata, dokazano na 20-30 skutera.
koliko si ih ti raskopao?
živim na gadnom brijegu i kad sam imao stock piaggio zipa nisam mogao krenuti uz brijeg ako sam stao na pola. kad sam stavio tvrše federe, kretao je odmah.
tak da ti ne budi smiješan, molim te..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju