Ostalo > Razne offtopic teme :)
Izbor trek bicikla! POMAGAJTE!
ivanm:
Pa ok je 24 brzine acera brenze hdc 300 pogon firkant klasika 3500 vredi makar ja nebi dal 3000 kn za to. Kupis manje razvikan brend sa aliviom 27 brzina itd. Nije trek piaggio pa da nema bolje. Trek uvozi rog joma koja je nastala prevarom i privatizacijom slovenske tvrtke rog. Zato je kod nas trek razvikan makar u svijetu postoji 1000 marki bicikala od kojih je 30 u vrhu.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Pulss:
Ajd drago mi je to cut...
Polovne mi ne dolaze u obzir jer uziman na 6 rata pa eto..
Ivanm.. virujen ti sve sta kazes, i znan da ima boljih marki i za jeftinije pare.. al nije mi pri ruci a i ovaj ducan koji sa ode nasa nema nista osin gianta.. a on najjeftinijinje 4500 pa me i to sj..
danas san cak vidia 2 ktm odlicne.. jedna mi je bila mala a druga 6tkn... ;D
ivanm:
Mai ktm. To je nista. Oni rade dobre supermoto motore i to je to. Rame im za bicikle rade tajwanci a shimano dijelove zna slozit svatko. Ako zelis znati 10 top bike brendova na svijetu pogledaj jednu etapu trka tour de france ili giro d italia i oni koji to voze to su ti ti brendovi.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
luka.ck:
Specialized :headbang:
Pulss:
Znaci i ktm otpada ;D
A evo ove marke hvale di san god naletia... Giant, Trek, Specialized, Cannondale, Merida, Kona, Cube, Fuji.. Nisan gleda bas za tour de france ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju