Tehnički kutak > Garaža

Devetka 72cc ( sa turpijanom polutkom )

<< < (8/11) > >>

anabellas:
dobro ide kinez danas sam opro s njim par autiju parkiranih pred zgradom  :icon_biggrin:

zvonkec92:
dakle evo turpijane polutke za batinu :D

Slika 1: Potrebno je produžiti kanale di su štiftovi

Slika 2: Sa gornje strane di je semering onaj mali, pobrusit ili potokarit polutku skroz čim bliže ovoj gumici ( također pobrusiti i onaj poklopac koji pokriva štiftove )

Slika 3:  Izbacit semering odatle jer ga nema kaj ni držat tu kad je pobrušen dosjed koji ga drži

Slika 4: Kad su polutke otvorene, pomična mora bit u ravnini sa ovim dosjedom di sjeda kvačilo

Slika 5: nakon svega toga remen u polutkama ide skroz do dna, što znaći da će na variomatu ić višlje

Slika 6: Malossi multivar za Pežo makine, dođe batini kao overrange vario, na slici se vidi da je malo postrugan jer struže po bendixu al ko ga jebe, također se vidi i gdje je označeno markerom dokle remen ide, a ide do vrha variomata. pa si sad zamislite koju brzinu možete postić sa tim :D :P  da je nam jestu multića serijski vario, mislim da bi ispo iz variomata van :D

zvonkec92:
R.I.P.

ošla radilica, i neka je, jedva sam dočeko da se rasipaju lageri da mogu stavit NTN japan, trebo sam odma kad sam prvi put sklapo mašinu al reko aj nova radilica nek ide dokle ide, i nije dugo, čak punih 1800km na 72cc je odvozila :)

skupio sam tu neke dijelove, samo se treba primit posla. 52mm kit, glava s 4mm večim ventilima od serijske, jučer već namontiro 17% dužu getribu
Edit: ispravak 25% je duža getriba :D  ( http://www.gy6-motor.de/25-Long-50cc-GY6-Engine-Gearbox-17x49-139QMA-139QMB )

skoda90:
Sta si ti radio da je tako brzo prdnila radilica?

Di si nabavio tu duzu getribu?

anabellas:
zvonkec jos samo fali da renault cvika i onda Čizmatrans  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju