Tehnički kutak > Garaža
Devetka 72cc ( sa turpijanom polutkom )
ivano_007:
Jel postoji 7Ah a da stane u Baotiana?
zvonkec92:
--- Citat: unbeatble - 16 Travanj, 2014, 20:12:08 ---Svaka čast !
Imam dugo vremena želju za tuningom 4T, prvenstveno što sam krenuo sa njima i što gajim neku ''ljubav'' a i da budem malo različit :headbang:
Nadam se da ću jednog dana to i da ostvarim, tebi sretno u daljnjim radovima :)
--- Kraj citata ---
hvala puno, skuter će do daljnjega ostati ovakav kakav je, kad ulovim viška vremena onda ću se igrat sa novim nosačima za 150cc mašinu, do tada neka stoji :D
--- Citat: ivano_007 - 16 Travanj, 2014, 20:14:10 ---Jel postoji 7Ah a da stane u Baotiana?
--- Kraj citata ---
a neznam kakvu kutiju ti imaš, ja imam onu veliku u koju ide samo akumulator a CDI je sastrane na šasiji, tako da meni stane i puno veči od ovoga, inače je nutra bila baterija ( ne akumulator nego baš baterija ) od 12Ah al to mi je nekak preglomazno i preteško pa sam rađe uzo ovaj mali.
zvonkec92:
update: dns promjenjen regler, stavljen novi remen, plavi centralni, org baotian kvacilo sa crvenim federima ( do sad sam imo piaggio kvacilo sa zutim federima) i toje to. e i malo sam zbusio deklo da se prenos bolje hladi
anabellas:
--- Citat: zvonkec92 - 30 Travanj, 2014, 23:16:15 ---update: dns promjenjen regler, stavljen novi remen, plavi centralni, org baotian kvacilo sa crvenim federima ( do sad sam imo piaggio kvacilo sa zutim federima) i toje to. e i malo sam zbusio deklo da se prenos bolje hladi
--- Kraj citata ---
jel to ono iz bibija s crvenim federima , kako oni vole reci "variomat zadnji" :toothy9:
zvonkec92:
--- Citat: anabellas - 30 Travanj, 2014, 23:21:30 ---
--- Citat: zvonkec92 - 30 Travanj, 2014, 23:16:15 ---update: dns promjenjen regler, stavljen novi remen, plavi centralni, org baotian kvacilo sa crvenim federima ( do sad sam imo piaggio kvacilo sa zutim federima) i toje to. e i malo sam zbusio deklo da se prenos bolje hladi
jel to ono iz bibija s crvenim federima , kako oni vole reci "variomat zadnji" :toothy9:
--- Kraj citata ---
nije, ono je kao "sporcki kuplung" a ovo sam ja našo negdje ispod kreveta novo serijsko kinesko kvačilo i na njega samo stavio orginal crvene federe, da zvuči nemoguče, ti crveni su se serijski ugrađivali na neke batine, moj stari ih ima na rokiju, sad ih ja imam na devetki i imo sam ih na bivšem novom novcatom rokiju. :D
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju