Općenito > Generalno o skuterima
Luna vision
Valent46:
Ovako frend mi oce prodat lunu vision 50cc,plastike nisu bas nest,samo tak da se drze,al ima unutra motor od yamaha neus 2008god sa skoro 10tkm,ima zx auspuh,sve blokade skinute ide 90 sa dvojicom od 90 kg,ubrzava predobro...kaze 4.5tisuca,ja mislim da je to dosta povoljno a sta vi kazete?i jel mogu skuzit na tehnickom da je drugi motor stavljen? ???
robert:
imao sam lunu sa neos mašinom!
sve je to ok ali da ide sa dvojicom 90kmh to je priča za malu djecu
Valent46:
Ovak,frend koj ga ima je tezak 80kg a drugi 94 i nabrali su 90 prema ferdinandovcu od đurđevca,ja ga vozio po mojoj ulici nekih 150-200m i nakupio 65km/h
Cool Grinder:
Nemaš provjere ispušnih plinova da bi se vidjelo da je mašina druga il pojačana...bitne su samo blokade da drži na 50 i bok :glasses9:
ivano_007:
Priča ti ne drži vodu. Njih dvoje 90km/h, a ti sam 200m i 65km/h, pa koliko to onda treba da se razvrti? 4 kilometra?
Inače prodao sam nekidan registriranu Lunu (još 3 mjeseca) sa svim plastikama al ne baš u bajnom stanju, pali vozi za 1t kn.
Malo je jeftino, al poanta priče je da su one zaista jeftine i da se ne isplati toliko dat za mašinu od neosa.
Na tehničkom ti nemogu ništa, ako ga ograničiš na 50 km/h proć ćeš.
EDIT: Ovisno da li je trenutno registrirana, ali spusti ti to na min. 3 500 kn (što mu je po meni max. realna cijena) pa onda uzmi ako ti se sviđa!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju