Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (195/327) > >>

zvonkec92:
Reli juče registrovan i opet vozi po ZGu :) Nisam više mogo gledat kako propada u tuđem dvorištu pa sam ga kupio nazad  :(  Trebalo je i šerafit po njemu, promjenio sam ulje u kočnicama, skinuo grijače u ručkama, naduvao gume na 2.6 bara, očistio karb, promjenio vakuum ventil, nasadio batina polutke, pežo remen i doppler vario. Rally ide 75 gpsa bez problema a ostalo treba čekat da navuče, ustvari izmjerit ću danas točno

Corector:
Jel uspio novi vlasnik pasti u medjuvremenu? Ako nije, cestitam mu i cudim se.

zvonkec92:
Je, u godinu dana kolko sam bio bez relija novi vlasnik 2x pao sa njega ali se nigdje ništa nepozna, tj malo je oguljen al ni ne primjeti se kad i onako cjeli skuter izgleda ko neka kršina ( al nije sve je čitavo i sve je na svom mjestu ) Dobio ga za male pare nazad pa reko što da ne, bolje da trune kod mene u dvorištu nego kod nekog drugog.

Corector:
Stari moj, onaj tko nije vozio, ili je davno nesto vozio, ima 99% sanse da padne sa skutera :toothy3:

Znaci ja nadjem purejete salon stanje po 2000km i mora past netko s njega... jedino s mog nije padano i zato mi padne 2x s nogare :angry9:

zvonkec92:
Ženska je zapravo bila vlasnik relija, ona je napravila ravno 200 metara sa njim a ostalih 80km njezina kčer koja je zapravo roknula sa njega al ajde ništa strašno, to je rally  :happy6:  Čak sam i ove nalje pokušao oprat s miniwašem al nejde jebeno jako ljepilo imaju, plan je da izgleda što ružnije da ga ni jedan cigan from kozari bok ne poželi ukrast  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju