Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (189/327) > >>

zvonkec92:
sad probo stavit br8hs svečku, bjela ko sir? to znaći da je na devetki dobra smjesa jer je hladnija ili je i tamo siromašna bez obzira na boju? j**** ti to mrtvo štelanje popizdit ću. Opet ždere u pm, 45km 2.6L natočio

Corector:
Pitaj Daria, covjek je bolji od vidovitog Milana, nastela sve preko telefona

Tomi_ZG:

--- Citat: zvonkec92 - 05 Prosinac, 2016, 22:10:38 ---sad probo stavit br8hs svečku, bjela ko sir? to znaći da je na devetki dobra smjesa jer je hladnija ili je i tamo siromašna bez obzira na boju? j**** ti to mrtvo štelanje popizdit ću. Opet ždere u pm, 45km 2.6L natočio

--- Kraj citata ---
Ja bi na tvojoj mašini gledao po onom kaj kaže 9ka pošto je ac,al daj probaj poslikat kroz rupu čelo klipa da vidimo kaj boja na njemu veli

--- Citat: Corector - 05 Prosinac, 2016, 22:46:52 ---Pitaj Daria, covjek je bolji od vidovitog Milana, nastela sve preko telefona

--- Kraj citata ---
Šaptač karburatorima  :laughing7:

miha12357:

--- Citat: zvonkec92 - 05 Prosinac, 2016, 22:10:38 ---sad probo stavit br8hs svečku, bjela ko sir? to znaći da je na devetki dobra smjesa jer je hladnija ili je i tamo siromašna bez obzira na boju? j**** ti to mrtvo štelanje popizdit ću. Opet ždere u pm, 45km 2.6L natočio

--- Kraj citata ---

Jebate patak tvoja potrosnja je jos i dobra...ja 26 km i skoro 3 litre...naravno znas moj setup...kolko ide tolko i zdere  hehe :headbang:

zvonkec92:
Apdejt

Kit skinuo vratio opet serialu, nemogu to točit previše troši zbog retardirane S6 glave koja ima preveliki kompresioni prostor pa tu treba i puno goriva. Stavio novi usis sa lamelicama, serijski sturpijani cilindar, nove karike i glavu od chinarellia jer ima manji kompresioni prostor od mina glave. Uz sve to maknuo dihtung i samo namazo diht masom. Yasuni r je gore a u rezervi je novi zapakovani gianelli next. Skuter ide dodlično   :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju