Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (180/327) > >>

Corector:

--- Citat: anabellas - 25 Siječanj, 2016, 19:35:18 ---probao sam ja one grijace from ebay za 20kn , nenormalno peku za ruke

--- Kraj citata ---

:laughing6:

zvonkec92:

--- Citat: luka.ck - 25 Siječanj, 2016, 21:04:33 ---To je motoforce auspuh? Kakve je kvalitete i kakve su mu performanse? Je kaj bolji od serijskog?

--- Kraj citata ---
momenta ima, kvaliteta nezz kakva je kad je spuh star tek tj dana a ovak na oko zgleda odlican. setap prenosa mi je istal isti kak sam imal na TTu. do 50 ide isto ko tt a posle ide slabije i zgubila sam 10km krajnje. mozda bi to nadoknadio sa tezim rolicama jer su sad 4.2 i bijeli centralni

zvonkec92:
tonijeva pixa sa Shit6 variomata napresana u moj, vario radi perfektno, remen ide do samog vrha. skuter ide za 10km vise u krajnju neg sa topovim variomatom. jedino jbg ovaj spuh se ne vrti puno, on svojeodvrti i dalje nejde dok reza ode u okretaje da se oce razletit..

sad doso sa đira... zadovoljan sam :)  i potrosnja mi se svida. Na 100km 3.3l  :P

zvonkec92:
ajdejt... nabavio sam si čep od getribe sa magnetom tak da skuplja eventualnu špenu koje inače ni nema al je čep fancy. Modernizirao sam i sustav zaštite skutera protiv šiptara i cigana, obljepio sam ga nekim naljepnicama da bude čim ružniji da ga niko ne poželi ukrast, meni ne smeta što je ružan naviko sam al drugi ima da otkreću glavu od njega što meni paše :D

Toni46:
Meni je bas dobar s ovim stickerima hahaha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju