Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
miha12357:
Dobro ta A kat...i cak i motor od 1000 kubika...neko to voli dok je nekom vise do sarafljenja i zna kaj je napravil...ugl i ja sam ko zvonac...a i oni koji imaju motore znaju kolki su godisnje troskovi dok za te troskove kupis skut i slozis i jos ti ostane za cevape i par rezervara goriva..
zvonkec92:
enormna potrošnja od 5,5l gradske vožnje me natjerala da skuter vratim na serialu.. nakon vožnje sa yasuniem i jednom karikom odlučio sam termogrupu s jednom karikom zamjenit drugom serijskom ( malo liznut ispuh i bost kanal ) i tta zamjenit bačvom.. od sporCkih dijelova gore je za sad ganc novi TOP vario ( koji ni kurc nevalja ) i bit će uskoro zamjenjen puno boljim kineskim variomatom i to je sve..
ljubo46:
top-ovim variom ni ja nisam bio zadovoljan, on je identican seriskom samo sto ima vecu krajnju.. :icon_thumright:
zvonkec92:
da, a multić je poznat kao g#vn% na minareliju, ima dobro ubrzanje al krajnju ko serijski vario pa sam nabavio kopiju samo sa dužim kanalima :D sad čekam tvoj stejđ šest da prebacim pixe i ko bog :D
msm i sad ovak kak je požderem za gablec svakog dostavnog neosa sa gianelli go-om il bilo koje drugo serijsko vozilo.. kad sjedne ovaj naracku trebo bi ić još mrvicu bolje.
zvonkec92:
ljepo se i čuje ta bačva
! No longer available
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju