Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (168/327) > >>

zvonkec92:
ono kad kupis razvikano europsko g#vn% koje prodaje samo svoje ime a ostalo za k**ra*..  220kn jebeni overrange malossi ventilvar koji je veci od serijskog cak za jebenih 1.2mm  pas mater i malossiu i govnima koja se prodaju po prenapuhanim cijenama.. moj serijski je 95mm a malossi 96.2

odavno sam se ja okrenuo kosookima i dalje drzim do toga da imaju bolje dijelove od nekih europskih škartova.

za 60kn kupio na ebayu Koso ventilvar promjera 99.7mm  e to je overrange a ne malossi proljev koji uz 3x vecu cijenu laze i mulja ovaj glupi narod.. ovo je zadnji proizvod ( na kojem sam zvisio ) od tog govneta koji ce uc u moju garazu

nrgmc2-tuning:
Jesi možda gledao pod kojim stupnjem je remenica malossi a pod kojim koso?  Jer overrange se cijeli u setu montira i sljaka najbolje kada je u kompletu.

zvonkec92:
šljaka da samo taj malossi overrange nije vidio overa.. j**** ti ja takav vario koji je za 2mm veći od serijskog i to je onda overrange?? lol  doppler je ravno 100mm a sad imam i ventilvar od skoro 100 ( 99.7mm )  malossi škart dijelovi nikad više blizu mojih skutera..

nrgmc2-tuning:
Na skuter trkama ga najčešće koriste vani i u cijelom svijetu. Najbolje dolazi do izražaja na trkaćim set upovima 20-25ks pravih na kotacu.

zvonkec92:
neznam ja kaj je u njemu tak sporcko al to za mene nije overrange.. dopler ga pojede za doručak...   :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju