Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
zvonkec92:
ja pak razmisljam ovak, ako necemo gledat performanse vozila, ja na kinezu, za cijenu servisa vxra, napravim generalku kupim komplet sve novo kaj se tice prenosa natocim pun rezervar i jos odem na cevape..
anabellas:
Izmjena ulja 70kn
Filter 40kn
A remen i rolice 500-600 koje mjenjas valjda svakih 20 hiljada (bar meni tak po manualu) xD
Ulaganja manje tri puta nego na 50cc posto su intervali servisa puno veci.
Sent from my D6603 using Tapatalk
zvonkec92:
Kinez 125/150
Litra ulja 30kn
Filtera ni nema
Remen from ebay 46kn ( u tih 20tkm ovih promjenis 5 a 5x50kn=250kn )
rolice 60kn a ako imas vario koji ja imam ( koji nikad ne jede rolice ) to je 60kn manje
federi kvacila se na kinezu nikad ne mjenjaju
centralni novi 60kn
na kraju kad zbrojim duplo jeftinije odrzavanje za iste kilometre, samo kad nebi stalno drko po skuteru kak inace drkam, trajao bi.
Rally da je seriala takoder bi bilo jeftinije odrzavanje od vxra.
Corector:
A joj novi vario, jel jedan set rolica bez utega ili mi se čini? Ovaj kratki centralni je odličan za nelinearnu polutku.
Čemu ta računica kad dobar dio sezone nisi bio raspoloživ? Barem sam takav dojam stekao. Nisam shvatio na što točno ciljaš, skut za svaki dan malo naturpijan, za gušt bitno da se šerafi, radiš al ne voziš :dontknow:
Mislim meni je malo bed kad sam vidio sve fino posloženo i onda neš famozno bojkotira pjesmu.
zvonkec92:
to bi trebao biti skuter za svaki dan, bio bi ja odavno na cesti da mogu nastelat smjesu, posto mi stelanje bas i nejde odugovlacim jer je steta sahranit ovaj cilindar..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju