Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
zvonkec92:
za probu, tak mi je daniel reko da kupim bilo koje kaj ima veče pakne od serijskog. a koj će mi k**ra* štelajuće nema se tu kaj štelat jbt pa ne vozim HE da bum sad gađo u okretaj kad da kreće.
Corector:
A koji ce ti k uopce recimo to TUNING kvacilo, kad za 50kn kupis piaggio ili recimo peugeot kvacilo koje je OGROMNO naspram oridjidjija. Treba ti jos samo onaj tanki metalni prsten sto reducira piaggio/peugeot kvacilo na mina centralni jer malo plese bez njega.
I onda ako zelis iskoristiti pravi potencijal tih kvacila, uzmes rms obicno zvono, koje je sire od serijskog za 2 ili 3mm.
zvonkec92:
šire zvono imam malosievo, pijađo kvačilo imam doma i to nebi stavio na skuter ni da je zlatno, preteško je... znam ja zakaj sam uzimo čim lakše kvačilo..
Corector:
Da, vidis ti imas zracnjaka, moguce da je tu druga prica s obzirom da nikad nece imati momenta kao LC u startu koji kad zaljepi tesko kvacilo jednostavno silovito ispuca i dize na zadnji.
zvonkec92:
probavo sam ja to već na relija, nije me baš oduševilo, bolje mi je nekak sa ovim laganim tipa serijsko, koda i bolje primi gas sa lera valja mu je lakše zavrtit lakše kvačilo :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju