Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (137/327) > >>

zvonkec92:
ne, ni jedne nisu linearne, al su puno bolje od serijske minarelli..

Booster 1:
ahaa sad tuvin bas cu probat ovo sa pezola remenom i batina polutkama

zvonkec92:
javi kako ide.. meni se ta kombinacija svida i pezola remen je definitivno bolji od serijskog mina.. kupim novi yamaha remen i potrosi se za 2000km, dode na sirinu od 15mm i ne pomaze ti vise ni micanje podloske da popravis stvar, ovaj pezo remen dok sam ga stavio imo je 18mm sirine, prekjucer kad sam raskapo prenos mjerio sam remen, na 17.2 je sto je jos dosta daleko od sirine novog serijskog remena..

Booster 1:
Javim sve nasa san neki od pezole remen nisan ga izmirija polutka iman i k..cu od batine pa cu probat trenutno ima šuca motor u startu dobro al nebi navuka po gpsu 70 da ga bacin sa vrha mosora  :toothy9:

zvonkec92:
napokon nakon dugo vremena sam sinoc malo od zajebancije skido cilindar i klip da vidim kakvi su.. zdrapani ko i prije.. đaba sam meto novee karike kad su od zdrapanog cilindra dobile riseve, a klip je pocrnio samo na tom dijelu di karika ne dihta, al aj kolko je to puta cvikalo ja sam steran da opce ikako vozi.. pocmirglo sam i klip i cilindar i ocistio svu garez....digo sam iglu na predzadnji zub odozdo i maknuo onu cijev koju sam bio naguro u lulicu airboxa.. provjerio usis, sve je super, namazo za svaki slucaj prirubnicu sa diht masom jer mi nekak sfusareno izgleda..

tokom skidanja karba skinuo sam i sve moguce svece sa neba i to nekoliko puta i prokleo dan kad sam kupio to talijansko g#vn%.. pa 2 jebena sata mi je trebalo da iscupam karb van jer mi se nije dalo skidat plastike i kadu jer prije toga bi moro nosac kofera skidat bla bla, previse posla.. j#bo sam majku i baku i prabaku i cijelu porodicu projektantu koji je smislio takav usrani skuter kojem nemres doc do masine da ne raskopas prije toga 80% skutera. kinez je po tom pitanju 100 godina ispred

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju