Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (133/327) > >>

SF2 Freak:
Profesore očito nije dobro glava stegnuta onda kada se bendix vrti skup sa variomatom. Mah kaj ja imam od toga. Oni su ljubomorni na mene a ne ja na njih ;)

zvonkec92:
Rally vozi dalje zahvaljujuči vrhunskom majstoru i kolegi SF2 Freaku.. od kako je zaljepio nisam ga ni diro sve do jučer, kada sam stvar prepustio majstoru, šaraf smjese je zategnut do kraja, u rezervar s benzinom nasipano dodatnih 2 deci ulja, skuter upaljen i na hladno odma pun gas na nogarima da karike skinu ostatke aluminija koji su bili zaljepljeni po cilindru... nakon minutu i pol ful gasa skuter je opet onaj stari :D  napravili sinoć neki đir po gradu. sve je kao i prije :D

SF2 Freak:

--- Citat: zvonkec92 - 21 Ožujak, 2015, 16:41:47 ---Rally vozi dalje zahvaljujuči vrhunskom majstoru i kolegi SF2 Freaku.. od kako je zaljepio nisam ga ni diro sve do jučer, kada sam stvar prepustio majstoru, šaraf smjese je zategnut do kraja, u rezervar s benzinom nasipano dodatnih 2 deci ulja, skuter upaljen i na hladno odma pun gas na nogarima da karike skinu ostatke aluminija koji su bili zaljepljeni po cilindru... nakon minutu i pol ful gasa skuter je opet onaj stari :D  napravili sinoć neki đir po gradu. sve je kao i prije :D

--- Kraj citata ---
To je to valjda će držati dihtung od Dukata valjda sada nešto bolje, kada sam ti govorio da Megle ne valja nisi mi vjerovao.

JogFromYamaha:
mora da je voda u benzinu

zvonkec92:
neznam, zadnje kaj sam natocio je na Tifonu 100-ku...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju