Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (127/327) > >>

Rox-Rab:
ja sam to stavljao prije nekih godinu i pol i ispalo je vrlo dobra kombinacija jer je minarellijev malo kratak i ovaj fino ide do vrha

zvonkec92:
al ovaj vario je prava stvar...  ako oče neko  top performance za jeftine pare pa da si kupim još ovih kineskih..

Corector:
Cinjenica je da minarelli prijenos treba usavrsavati :D Boli te kifla sad si se snasao sa odbacenim pezo remenima, kad ga potrosis na minarelliju onda ga iskoristi kao mikroremen na piaggiu  :toothy12:

Aprilia97:

--- Citat: Corector - 15 Prosinac, 2014, 20:52:27 ---Cinjenica je da minarelli prijenos treba usavrsavati :D Boli te kifla sad si se snasao sa odbacenim pezo remenima, kad ga potrosis na minarelliju onda ga iskoristi kao mikroremen na piaggiu  :toothy12:

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12:

Zvonac ti zajebavas ili to stvarno sljaka?

zvonkec92:

--- Citat: Aprilia97 - 15 Prosinac, 2014, 20:55:41 ---
--- Citat: Corector - 15 Prosinac, 2014, 20:52:27 ---Cinjenica je da minarelli prijenos treba usavrsavati :D Boli te kifla sad si se snasao sa odbacenim pezo remenima, kad ga potrosis na minarelliju onda ga iskoristi kao mikroremen na piaggiu  :toothy12:

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12:

Zvonac ti zajebavas ili to stvarno sljaka?

--- Kraj citata ---
pa opče je poznato da pežo remen ide na minarelli, a ja sam to ukomponirao sa jeftinim kineskim variomatom sa ebaya ( 120kn ) i to šljaka presavršeno, ubrzanje mi je mrvicu bolje nego sa top performance, ubrzanje od 60 na dalje je osjetno bolje a i krajnja je veća :)

hehe cijeli prenos nema veze više sa minarelliem :) kineski variomat, pežo remen, polutke od baotiana..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju