Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
Rox-Rab:
ja sam to stavljao prije nekih godinu i pol i ispalo je vrlo dobra kombinacija jer je minarellijev malo kratak i ovaj fino ide do vrha
zvonkec92:
al ovaj vario je prava stvar... ako oče neko top performance za jeftine pare pa da si kupim još ovih kineskih..
Corector:
Cinjenica je da minarelli prijenos treba usavrsavati :D Boli te kifla sad si se snasao sa odbacenim pezo remenima, kad ga potrosis na minarelliju onda ga iskoristi kao mikroremen na piaggiu :toothy12:
Aprilia97:
--- Citat: Corector - 15 Prosinac, 2014, 20:52:27 ---Cinjenica je da minarelli prijenos treba usavrsavati :D Boli te kifla sad si se snasao sa odbacenim pezo remenima, kad ga potrosis na minarelliju onda ga iskoristi kao mikroremen na piaggiu :toothy12:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12:
Zvonac ti zajebavas ili to stvarno sljaka?
zvonkec92:
--- Citat: Aprilia97 - 15 Prosinac, 2014, 20:55:41 ---
--- Citat: Corector - 15 Prosinac, 2014, 20:52:27 ---Cinjenica je da minarelli prijenos treba usavrsavati :D Boli te kifla sad si se snasao sa odbacenim pezo remenima, kad ga potrosis na minarelliju onda ga iskoristi kao mikroremen na piaggiu :toothy12:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12:
Zvonac ti zajebavas ili to stvarno sljaka?
--- Kraj citata ---
pa opče je poznato da pežo remen ide na minarelli, a ja sam to ukomponirao sa jeftinim kineskim variomatom sa ebaya ( 120kn ) i to šljaka presavršeno, ubrzanje mi je mrvicu bolje nego sa top performance, ubrzanje od 60 na dalje je osjetno bolje a i krajnja je veća :)
hehe cijeli prenos nema veze više sa minarelliem :) kineski variomat, pežo remen, polutke od baotiana..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju