Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (125/327) > >>

anabellas:
jel sad imas vise cilindara ili variomata za mjenjat ?  :toothy3:

zvonkec92:
svega po 5 komada

luka.ck:
kakvi su ti kineski sportski variomati naspram malossi multivara ili polini speedcontrola?

zvonkec92:

--- Citat: luka.ck - 26 Studeni, 2014, 14:50:25 ---kakvi su ti kineski sportski variomati naspram malossi multivara ili polini speedcontrola?

--- Kraj citata ---
polini nisam imo, multivar nemoram ni spominjat to je najvece smece od variomta,a ovi kinezi su svi isti ko top performance. najbolji mi se svida onaj taiwanski jer uopce ne trosi rolice.

zvonkec92:
zdravo,moram da vam saopštim veoma tuznu vijest :(

naime rešio sam da nabuđim svoj skuter, a ono najgore je sto sam morao da stavim na njega kaiš od suhyevog PeGnoja :(

druga stvar je kineski koso variator koji u kombinaciji sa suhyevim kaišom, serijskim polutkama od baotiana i 3.7g kuglicama radi savršeno a krajnja brzina se povecala za 10km po satu.

ovdje je jasno ko dan da remen ide do vrha

zaključak:  molio bi ostatak foruma da ni pod razno ne kopira moj setap i kupuje ovaj variomat da nebi slucajno dobili odlicne performanse kao ja, za male pare.. samo vi sebi kupujte brendirane stvarčice ;)  :laughing7:

i za kraj da pohvalim naseg profesora anabelasa koji mi je preko telefona nastelao smjesu na skuteru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju