Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
zvonkec92:
haha kaje vrag bio u njemu pa je eto izašo sam od sebe. sad ti kažem kakva je bila osmica a kakva devetka a da ni pipnuo karb nisam. bio tomi kod mene i suhy isto eto pitaj njih. sa br8hs i 94 diznom je svječica bila bljeda, ni blizu one ljepe crvenkaste boje, sad je 85 dizna i br9hs i sad je savršeno.. kaj je tu po tebi krivac onda?
dachi:
mislim da je i mikac imao neki slican problem,al s kontra stranom,reko je da svjecicu nikako nije mogo dobit ciglaste boje itd,i da je stavio 8 i kaze super boja itd,al njemu nije cviko 10ak puta itd...to sam i ja probo,al isto je ostalo sve,cak na 8 malo je svjetlija bila,sto potvrduje zvonkecovu teoriju!
SF2 Freak:
Da bio sam kod njega i 8-micu je imao bijelu , stavio 9-ku i bilo je ok. Malo se još šerafićem smjese poigrali i eto sada radi ko mina.
igor.sb:
tesko za povjerovat da je osmica krivac pregrijavanju i cvikanju, nije ona toliko topla, da si vozio na 6ici jos bi i shvatio
odsad stelaj smjesu po boji klipa jer je on najbolji pokazatelj, a ne svjecica, dokle god boja svjecice odstupa od boje cela, tj ako naginje na siromsno imas pretoplu svjecicu
ne znam koji setup imas na kraju, ako to cudo vrtis i preko 10 u krajnjoj na yasuni r, samo zato sto je zracnjak vozio bi na 10ki, da je vodeno 9
ne znam sta ti ovo pisem, al to bi i sam trebao znat
do sljedeceg cvikanja :hello: :hello:
zvonkec92:
igore kaje najbolje isli smo ja i suhy u auto kreso po 10-ku i nemaju je, cak jel lik reko da ni ne postoji, pitam lika jel ima koja druga marka al da je hladnija od 9-ke on pojma nema. i tamo savakakvi panjevi rade :(
a bome sam se izj#bo do sada sa tim, izmjenjo dizne od 78-94 i ni jedna nije odgovarala, sve dok nisam svjecicu promjenio. vec me bilo sramota ljudi ce mislit da neznam karb stelat jbt, i jos sam uzo i A20 iglu jer je A12 siromasna, a svjecice se opce nisam sjetio da bi do nje bilo. moguce je da je zbog svjecice, nije on cviko odma, gradske voznje uopce, svaki put do sad mi je cviknuo otvorene ceste di sam ga drzo po 15-20km bez pustanja gasa, kad smo isli na happening cviko je malo prije bjelovara. kuzis otvorena cesta ga je jebala. eto neki dan kak sam to uspio slozit, ja i stari se isli vozit napravili 140km sve je bilo super.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju