Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
ajlavsrku:
--- Citat: zvonkec92 - 29 Kolovoz, 2014, 22:13:24 ---neznam ja sta je s ovim al me poceo zivcirat i vratit cu dr evo nazad.. ovo od momenta nema ni M, prenos je nemoguce nastelat, a karb jos manje. igla je dignuta do kraja, dizna 94, mjesavina 5% i svjecica je i dalje sugava ko na onoj gornjoj slici, ni najmanje ne vuce na ciglastu boju.koda se na cisti benzin vozim :/ ako stavim manju diznu onda pocne dobivat bijelu boju, evo je bio bas ljepo ustelan i vratit cu ga nazad.
--- Kraj citata ---
Nemoj krivo svatit al ja jos nisan vidia da je neko ovoliko cilindara skinija/stavija u zadnje vrime hahaha...
Tomi_ZG:
--- Citat: ajlavsrku - 29 Kolovoz, 2014, 22:59:33 ---Nemoj krivo svatit al ja jos nisan vidia da je neko ovoliko cilindara skinija/stavija u zadnje vrime hahaha...
--- Kraj citata ---
To sam mu i ja rekao neki dan :laughing7:
Napokon sam ga najebao da naruči a20 iglu i makne ovaj tupi drek zbog kojeg mu i cvika na pol gasa
SF2 Freak:
Zvonac rješi se ti aprilije i uzmi SF-a + Nitro
zvonkec92:
--- Citat: razorxxx - 29 Kolovoz, 2014, 22:58:38 ---Iglu A20 na 2. zarez, diznu 82, malossi spuzvu crvenu
--- Kraj citata ---
tako ce i bit, al na dr evu :)
anabellas:
--- Citat: zvonkec92 - 30 Kolovoz, 2014, 06:39:50 ---
--- Citat: razorxxx - 29 Kolovoz, 2014, 22:58:38 ---Iglu A20 na 2. zarez, diznu 82, malossi spuzvu crvenu
--- Kraj citata ---
tako ce i bit, al na dr evu :)
--- Kraj citata ---
a kak ide sad s mf-om?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju