Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (115/327) > >>

zvonkec92:

--- Citat: Tomi_ZG - 26 Kolovoz, 2014, 10:25:13 ---Sad ovak sređenog yasunija prodaj po forumski za hiljadarku,i zaradio si skoro 100evra.

--- Kraj citata ---
ma nedam ga za nikakve novce, jedva sam ga našo i to za smješne novce, takvu priliku nebum nikad više imo i zato ga neču prodavat :D

Corector:
Zvonkec taj spuh ti je kao dobra dionica, uvijek ga mozes prodat za dobre novce  :frajer:
Kakva ti je to bakrena cetka? Ili mislis na onu tipicnu kinesku boje mesinga? Lijepo si upicanio auspuh, jel imaš sliku od prije?

zvonkec92:

--- Citat: Corector - 26 Kolovoz, 2014, 10:41:56 ---Zvonkec taj spuh ti je kao dobra dionica, uvijek ga mozes prodat za dobre novce  :frajer:
Kakva ti je to bakrena cetka? Ili mislis na onu tipicnu kinesku boje mesinga? Lijepo si upicanio auspuh, jel imaš sliku od prije?

--- Kraj citata ---
ma da na tu mislim kaje boje mesinga :D kupio u pevcu za 25kn set od 5 tih četki. nemam od prije nažalot, spuh je zdrav nikad nije farban bio, još je po njemu bilo onog orginal bezbojnog laka.. to sam sve do čistog lima očistio i eto to mu je sad prvo farbanje :)

Matija97:
Isuse ovaj dr evo je fkt grobina  ;D sad malo pocisti onog mf-a,nasarafi gore i postelaj frgu kak treba a ne da ti opet cvika svakih 3-4 km  :laughing7:

zvonkec92:

--- Citat: Matija97 - 26 Kolovoz, 2014, 12:15:58 ---Isuse ovaj dr evo je fkt grobina  ;D sad malo pocisti onog mf-a,nasarafi gore i postelaj frgu kak treba a ne da ti opet cvika svakih 3-4 km  :laughing7:

--- Kraj citata ---
mf je vec gore, dobar je drevo, to jos vozi bez problema.cilindru nije ništa, ošmirglo sam ga ko novi je, klip isto još vozi samo bi možda stavio nove karike i to je to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju