Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (103/327) > >>

cvele60:
Jel isti precnik variomata i ventilvara kao kod seriskog ?? Pojavio se i oversize 100mm....jos da ima i parnjaka u ventilvaru...

http://www.ebay.com/itm/High-Performance-Variator-YAMAHA-JOG-90-100mm-/281158949603?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4176611ae3

zvonkec92:
isti je u milimetar, slican je serijskom variomatu, samo ima dugacke kanale za rolice, ventilvar koji sam dobio uz njega je puuuuno tezi,jaci,deblji sto znaci da nece pucat pera kad cu ga stezat onom svojom metodom da zaglavim saraf na pero pa stegnem, e i treba mi duzi remen, ovaj moj je kratak u pm, zato mi skuter i ide sporije nego seriala :(

cvele60:
Svi ti "tuning" kinesko-tajvanski variomati sa produzenim stazama rade mnoogo bolje od ser. pa je i max. brzina dosta bolja jer izbacuju remen do same gornje ivice...
Ovaj od 100mm iz linka bi trebao da bude uz 123mm polutke komplet za oversize kod PRC blokova...
Cekamo jednog "naseg" matorog   :icon_biggrin: koji ga je uzo da ga najzad testira...

zvonkec92:
zbog toga sam ga i uzeo, jer ciljam na vecu krajnju, neznam koji remen uzet da je duzi od ovog yamahinog, kolko znam on je 747 a treba mi nesto duze jer mi ni ovaj tw ni top ne dize do kraja :(  stari remen koji sam imo je valjda bio rastegnut i iso je skroz gore, ovaj nece.

cvele60:
Bio nekad jedan odlican Hebo 760x16,5...al se vise ne proizvodi jbg...nemas bas nesto mnogo izbora-svi se vrte oko 750...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju