Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (99/327) > >>

zvonkec92:
eto da se pohvalim forumskim tjunerima ( inžinjerima )  da sam ljepo uštelo karb i to ovaj 17.5, napravio dns 230km s reliem, poštrošnja otvorene ceste 3.4L  gradske nisam ni mjerio al negdje je malo više od 4 ...   

neos 123:
Aj sad setup karba?

zvonkec92:

--- Citat: neos 123 - 18 Srpanj, 2014, 21:27:34 ---Aj sad setup karba?

--- Kraj citata ---
toje tajna  :nono:

zvonkec92:
neki dan sam opet stavljo MFa gore.. al nejde to onak kak sam ja mislio, pa sam za pol sata vratio Eva.

ove dane sam promjenio usisnik za zrak, vise nije onaj sjajni, stavio drugi amortizer, tvrđi. mislim da je od diteka al nisam siguran

ugl navoj je bio M10, to sam zbusio, napravio na tokarakom malu piksicu, nabio nutra, tak i sa druge strane da mogu fi 8 seraf stavit.

toe to za sad, kad uhvatim vremena ide jos spuh na farbanje i neke plastike malo treba na novo ofarbat i ko bog :)

zvonkec92:
ee ekipa, kak vama radi uljna na minareliu? kod mene to sve nekak kilavo, svječica mi je stalno siva kaj znači da se vozim na čisti benzin :/ a kae najgore uvjek fali ulja u rezervaru i ždere ga fakat puno, jučer sam na pun rezervar benge dodao još 2 deci ulja i tek onda je svječica dobila onu ljepu ciglastu boju  :icon_scratch: 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju