Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (92/327) > >>

zvonkec92:

--- Citat: SF2 Freak - 28 Lipanj, 2014, 10:44:34 ---Zvonaca da ti bude lakše i meni je krepo SF. Brijem pukla karika ili klip.

--- Kraj citata ---
lažeš

SF2 Freak:
Ozbiljno ti kažem nisam još niš raskopao ali rošta dok kurblam.  :laughing3: :laughing3: Bilo mu je i vrijeme

arz:
Zvonac, evo kaj ja imam na svojoj aprilli;

1. Malossi base kit 70ccm
2. Red sponge
3. Dell 17.5
4. Dizna 90
5. Malossi role 4.8g
6. Svjecica BR8HS
7. Skinuta lulica na airbox-u
8. Leo Vince ZX
9. Ostalo serijala

Kupil sam novi dell 17.5, iz kutije direkt na motor, kakav je dosal tak sam ga stavil bez ikakvog stelanja, dizna 90.

Vec druga godina i problema nikakvih. Nemrem rec da radim puste kilometre al prosal je nekih 2kkm.

zvonkec92:
pa no tak je i kod mene, prvo sam bio vozio na 85 dizni, al je ona premala, svječica je bila bijela, stavio 90 diznu sad je pak crna i to na svim otvorima gasa. ajd neka je bolje i tako nego siromašna smjesa, i opet je zaljepio. al jbg neznam ja sam eto od kad imam eva u zadnjih par dana napravio više od 500km :/ i večinom otvorena cesta di po nekoliko km nema puštanja gasa, nigdje nisam stajo osim tu na par semafora dok nisam iz grada izašo. do sad sa Evom napravio 4 relacija po 75km u komadu i sve super, i sad 5x na povratku kuči zaljepi :/   i sad nek mi neko kaže da je to do karba...

arz:
A da ti mozda pumpica ulja ne radi dobro? Da ju probas blindirat i rucno radit mjesavinu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju