Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
nrgmc2-tuning:
U prijevodu, za čim manje keša da jurim ko trkaći skuter :toothy12:
Jebači za lipu... mani se tih tjuniranja i vozi bicikl... pa pta ti dečko tu izbrijavaš, to je PREESTRAŠNO...
zvonkec92:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 22 Lipanj, 2014, 11:09:48 ---U prijevodu, za čim manje keša da jurim ko trkaći skuter :toothy12:
Jebači za lipu... mani se tih tjuniranja i vozi bicikl... pa pta ti dečko tu izbrijavaš, to je PREESTRAŠNO...
--- Kraj citata ---
a tisi imo oba ova kita pa sve znaš bolje nego ja?
anabellas:
--- Citat: gokiSP - 22 Lipanj, 2014, 10:01:22 ---Trebao si proučiti sve to prije nego si išao kupovati. Evo je base kit koji ima momenta i koji nije predviđen za to što ti očekuješ. Prvo si pisao da bi htio da skuter čupa iz podruma što teško možeš dobiti sa tim mf-om osim ako ne kreće na visokim okretajima. sad imaš eva koji ima momenta za vući iz podruma pa ti ne paše. Ti bi htio da base minarelli ide 100. :dontknow: Naravno da ac i lc cilindri nisu isti, ali svejedno se evo da lijepo naštelati da ide i traje koliko hoćeš. Kakav uopće remen imaš?
--- Kraj citata ---
to je istina , base drevo na ac mora bit slabiji neg lc normalno, ja bi svejedno drevo uštelo kolko se bolje da jer ce trajat i malo trosit, a mf je neki ludi ac midrace ocito ;D
a sto se tice piaggia opere on i roxa s baseom u krajnjoj :icon_tongue:
Ridi77:
Ajde pokazi mi koji piaggio podere roxa base? A ti zvonkec reko sam ti da slozis taj motoforce a ne da si kupovo taj evo.
Grale:
--- Citat: Ridi77 - 22 Lipanj, 2014, 12:03:07 ---Ajde pokazi mi koji piaggio podere roxa base? A ti zvonkec reko sam ti da slozis taj motoforce a ne da si kupovo taj evo.
--- Kraj citata ---
Pitaj ljubu kak ga je pral frend sa ditekom s piaggio mašinom s zx-om i multivarom dok je on imal dreva i yasunia :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju