Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
SixPack:
Al slazem se, nemres na ac-u sa rr-om ocekivat sad ne znam sta... evo, decku tu na forumu tajfun serijala sa zx-om ide 70, pa ni vise ni manje roknuo polini evolutiona pa sad dere na 85...jos da mu je neki kit i duza getriba... ;D
zvonkec92:
da, moguće je onda da se to previše vrtilo i grijalo a ventilator to nemože tak dobro hladit ko voda, izgleda da je zato i ljepio klip. na onom drugom videu se vidi na kolko kvačilo hvata, kad mu napucam gas u startu, ode on preko 8-9t a u ubrzanju se još ohoho zadere :/ nebi me čudilo ni da se to dere više od 11 hiljada, kao što sam od samog početka govorio taj kit pošto ispod 8000 nemre normalno krenut, nema momenta nikakvog, a kad se dere previše se grije pa je ventilator bespomočan. jedina opcija bi možda bila maknut onu pregradu na plastici hlađenja, da ventilator puše po cijelom cilindru, a ne samo po gornjim i donjim rebrima te glavi. al sad je igra gotova, evo je gore, samo još treba prenos naštelat.
ee da i primjetio sam da na evu sad alnaser oče nekad stat, nemre ga zaverglat ko onog MFa, a i po glavi bi ja reko da Evo ima jaču kompresiju.
i još jean detalj nezz dal je bitan, MFov klip ima 0.9mm karike, dok ovaj asso ima 1.45mm debele karike..
EVO glava
MF glava ( nezz dal dobro vidite al mfova glava ima za 1.2mm više udubljen ovaj rub )
Corector:
Kako ide rally sa evom? Meni je taj skuter guba ide po tramvajskoj pruzi po sljunku bez problema dok ostali stoje u koloni :headbang:
zvonkec92:
još se nisam vozio, nekako mi se sve neda jer imam osječaj da će i ovaj klip zaljepit. i strašno me živcira ta Evo-va glava, nabila mu tolko kompresije da evo nakon 2 dana što skuter stoji, nemože više alnaser okrenut. onaj MF je uvjek palio. Idem sad stavit glavu od MFa gore jer ovo nemože tako ostat. em me živcira em nema nikakve logike da s takvom kompresijom radilica duže traje nego sa slabijom.
eo isti kit različita glava
AC
LC
Corector:
A jesi mjerio squish?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju