Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (74/327) > >>

zvonkec92:
neču nisam lud, već mi fale 3 kolca za paradajz, sve mi smrdi da je suhy maznuo da namontira semeringe  :icon_scratch:

SF2 Freak:
HAhahah nisam ja kolce uzimo , ali one šipke cijevi od 2m jesam. Jbg treba s nećim i semering vudrit  :laughing9:

zvonkec92:
hmmm  eo napravio neki đir po gradu, vratio se doma, sve raskopo. čini mi se koda je opet počeo lagano ljepit klip :/ prije montiranja sam ga ljepo ošmirglo da se sav sjaji, sad ga skinem i opet ima neke fleke po sebi i crte.. dell 21 odlično pogođen, smjesa je bila super. čak sam još u rezervar bacio deci ulja, sve je eo masno ko burek al đabe..  ovo je još najbolji karb kaj sam probavo do sad, sv eljepo glatko radi, prima gas ko avion, ma milina. al eto izgleda da ipak nevalja klip, nije on zaljepio zbog premalog karba...

eo i zadnji video tog cilindra :'( 

eo tu sam i obrtaljku spajo da vidim na kolko okretaja kreče s mjesta..

jure vd:
moj ne ljepi,al i dalje natezanje sa dell19..  čak sam  sve izokrenuo naopako pa je sad  minareli usis..

zvonkec92:
auuu, ma to sranje od karba ni ja nisam mogo nikako naštelat, a ovaj dell 21 tak ljepo radi ma nešt savršeno..

ugl update:  Dr Evo je gore, odradio je na mjestu 20 minuta, sutra će nastavak danas mi se više neda šerafit..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju